Янки харесаха Буги Барабата – става рекламно лице!

„Най-гладко избръснатият рокаджия” ще рекламира машини и ръчни инструменти

Интересен и неочакван финал имаше 2009г. за Бараби блус бенд. Известна американска компания за прозводство на машини и ръчни инструменти избра блус бандата за рекламната си кампания през лятото на 2010. Още в средата на декември беше поставено началото на студийната фотосесия, която ще продължи и през тази година на открито. След кратки консултации за фотограф единодушно беше избран Йордан Пачев, който освен с високия си професионализам е известен с безкомпромисната си любов към рока.

Според договора сключен между Буги и американските производители, бандата има право да използва всички снимки, които няма да се включат в кампанията на фирмата.

Музикантите разказват, че фотосесията е била изключително забавна и приятна за тях, а според мнението на фотографа не може да има други такива образи като Бараби Блус Бенд.

Още няма официално потвърждение за заснемането на концерт и издаването на  DVD на Барабите, но музикантите вече се оглеждат за подходяща зала. Приятелска помощ за озвучаването на концерта предложи култовият рокаджия и говорител на бирената партия Ивайло Крайчовски, главният виновник за съществуването на ежегодния фестивал “Цвете за Гошо„, както и най-известният представител на ФБР (фондация български рок).

www.myspace.com/barabibluesband

www.myspace.com/bbbstormy

Виж Бараби Блус Бенд – California Dream

Виж МОТО РОК ФЕСТ София 2009 – Бараби Блус Бенд:

 
По темата: