Янки живеят във Филиповци, ровят по кофите – „Изгубени в България“

Американци оцеляват с ровене по кофите, много кебапчета и алкохол в уханна „загоряла” компания!

В следващия епизод на “Изгубени в България” на 12 октомври Анна О’Нийл и Кори Олсън попадат в циганската махала във Филиповци. Резултатът е челен сблъсък между особения стил на живот на местните и оптимизма и разбиранията на американците.

Анна и Кори са посрещнати от домакина си Рамбо, който ги настанява в дома си при съпругата и трите си деца. В къщата му има две стаи, едно легло, празен хладилник, чисто нов компютър, DVD-плеър и сателитна чиния. Анна живо се интересува чий е токът, който домакините й ползват. Двамата с Кори са ужасени, че трябва да ходят до тоалетна между две дървета край къщата и да се къпят в реката заедно с конете. Филиповци много им прилича на… Индия.

Анна и Кори, водени от Рамбо тръгват с каруца по кофите в “Люлин”, за да събират бутилки. Резултатът в края на деня е: лек дискомфорт от возенето в каруцата, едно одеало, две възглавници, страхотно сако втора употреба за Кори, панталон за Анна, нуждаещ се само от лека корекция при шивач, ароматизатор, който ги спасява от неприятните миризми, идващи от време на време от коня Боби, купен на лизинг от Рамбо и достатъчно пари, за да се повеселят с махалата.

На двамата им предстои най-голямото изпитание. Какво се случва, когато има много кебабчета, много алкохол, много цигани и двама американци, готови да опитат от всичко? Купон във Филиповци. Кори и Анна получават урок как се прави барбекю от главния готвач на циганските сватби, който е изумен, че в Америка кебабчета няма. Двамата се впускат в бурен кючек, а към тях се присъединяват режисьорът Кей Ханахан и продуцентът Джен Тинг Хонг.

Гледай видео анонс онлайн

Видео запис от предаването – Епизод 3 – Сезон 1