Ясновидка: Първанов и Яне Янев са аут!

Малина Николова предрича благодатен период

Пловдивската пророчица се пише за най-добрата българска екзорсистка у нас

Вече десетилетие Малина Николова е сред най-търсените наши ясновидки от Южна България. През април посети Гърция по молба на желаещите да им прогнозира бъдещето българи и гърци, съобщава личният й пиар. През май я очакват във Валядолид, тъй като мълвата за топ ясновидката се носи от уста на уста вече 15 години, допълва наетият експерт.

Прогноза за България

– Очаква ни мирна и добра година. Финансовата криза продължава и ще се усеща до средата на 2011 г. До края на годината ще е приключила и ще се повишат инвестициите в повечето сфери.

– Правителството изкарва мандата си благополучно. ГЕРБ ще има и втори мандат. Следващият президентът ще е от ГЕРБ. Първанов не продължава в политиката след изборите на висок пост – няма да е водещ фактор, а на страничен пост. За президента Първанов и движението АБВ нещата не са толкова оптимистични, колкто им се иска. Ще вземе гласове на гласоподаватели от БСП, а не от тези на ГЕРБ. Кристалина Георгиева, ако се кандидатира, ще спечели. Миглена Кунева няма да я изберат.

– От Пловдив съм и съм категорична, че сегашният кмет ще бъде преизбран отново. Промени на кметове ще има в Хасково, Кърджали и други градове в този регион на страната.

– Министър Дянков има силен характер и способности. И той, и Цветан Цветанов ще изкарат и втори мандат. На вътрешния министър може да му се смени поста и статута.Министър-председателят Бойко Борисов води страната към просперитет – твърдо и сигурно. Няма посегателство над него. Касим Дал ще има бъдеще в политиката, но не сега. Около година и половина ще се проточи разпрата. Доган има подкрепа от Турция и няма да остави да му вземат властта. Дал е добър политик, но не му вярват хората още, защото дълго е мълчал.. РЗС и Яне Янев са пред залязване. След това Народно събрание нямат бъдеще – нямат почва под краката си.

– Преговорите за АЕЦ „Беляне” ще продължават в благоприятна за страната ни посока. Договорът ще се сключи с по-добри за България клаузи.

– Вдигат заплатите значимо през 2013 г. Тогава ще се стабилизира социалната политика. Добри постижения ще има в здравоопазването, но и проблемите ще продължат.

– Наводнения ще има, но ще са локални и не по-опасни от предходните.

– Кадафи няма да падне от власт още няколко години. После го наследява негов син.

 
По темата: