Ясновидка вижда розово бъдеще за ГЕРБ

Получихме прессъобщение, в което са изредени прогнозите на ясновидка, чиято снимка виждате по-горе.

Прогнозите на Станка Ангелова

Астроложката смята, че Кадафи ще задържи властта, както и ГЕРБ

Станка Ангелова е потомка на известни знахарки от миналото. Повече от четвърт век чудотворката от Златица е сред най-търсените и популярни български ясновидки. Политици, учени и хора на изкуството от десетилетия я търсят да прозре бъдещето им.

Изборите приближават и социолози и политолози започват да правят прогнози какво ще се случи. Ето прогнозите и на ясновидката Станка Ангелова.

Тя първа преди години каза, че сред претендентките за президент ще има женски кандидатури и има реален шанс именно представителка на нежния пост да заеме този пост. Кои са другите прогнози на прорицателката от Златица?

Прогноза за България

– Кадафи ще изчака и няма да напусне лесно властта. Ще управлява още.

– Следващият президент ще е от редиците на ГЕРБ. Има 50 на 100 вероятност да е жена. Ако ГЕРБ издигне кандидатура ще спечели на първия тур, ако е на мъж ще иде на балотаж и тогава ще спечели.

– ГЕРБ ще имат втори мандат, но ще са в коалиция. Ще са водеща партия. БСП ще се върнат на власт след 8 години, но с нови лидери, променени структури, с нови млади хора в ръководството.

– Атака ще бъдат в коалиция в следващото правителство с ГЕРБ.

– Доган сам ще се отегли от властта, но не сега. Дал има бъдеще в политиката, но след години. Той има здравословен проблем.

– Първанов не се възприема като деен политик, който да допринася за развитието на България. Движението АБВ има бъдеще, но ще вземе гласове от БСП, а не от ГЕРБ. Затихва кариерата му на политик.

– Кристалина Георгиева има шанс да е президент. Миглена Кунева няма да бъде избрана, дори да й издигнат кандидатурата.

– Министър Мирослав Найденов трябва да се пази от интриги. Непрекъснато се опитват да го катурнат.

– Симеон Дянков, Цветан Цветанов ще продължат и втори мандат. На Цветанов може да му се промени постът и статутът.

– Здравният министър ще управлява правилно и ще направи много смели и радикални промени в здравеопазването.

– За България периодът е добър – няма да има атентати, нито големи земетресения и наводнения. Няма да има размирици в страната, защото българите искат да живеят в мирна и демократична страна.

– Любопитно е, че Алексей Петров след време ще се сближи и ще спре да се конфронтира с Бойко Борисов. Няма да влезе в политиката

 
По темата: