„Ясновидци“ виждат невидимото с интригуващи изпитания в събота


Участниците наистина трябва да видят невидимото в последните задачи в “Ясновидци”

“Вижте невидимото” e слоганът на втория сезон на най-необикновеното шоу, излъчвано в България. В предпоследния епизод на предаването този слоган става основен мотив във финалните изпитания пред участниците. В три задачи ясновидците ще трябва да прогледнат, без да виждат.

В първото изпитание те ще трябва да открият какво е съдържанието на плътно затворена кутия с размери 40/54/40 сантиметра. Какво се крие в нея – отговорът на този въпрос е абсолютно неочакван.

Втората задача на ясновидците ги среща на сляпо със скулптора Георги Чапкънов, автор на българския герб, статуята Света София и безброй легендарни произведения на изобразителното изкуство. Какво ще разкажат Марияна, Христо, Даниел и Михаил за него – отново без да го виждат- ще стане ясно тази събота, в предпоследния епизод на „Ясновидци”.

Накрая – една картина пази образ, видян само от човека, който я е нарисувал. Никога чужди очи не са я зървали. Сега ясновидците ще трябва да разберат какво е изобразено на нея. Резултатът е неочакван. Предположенията на участниците в експеримента – също!

В епизода тази събота от 20:00 ч. зрителите ще видят последното решение за това кой да напусне “Ясновидци” непосредствено преди финала.

На сайта на предаването – www.yasnovidci.btv.bg всички фенове все още могат да дадат своя онлайн вот за любимият си ясновидец. Победителят от потребителския вот ще бъде обявен в деня на финала на шоуто.

 
По темата: