Йоана Буковска изкара 30 000 лева от БДСМ

Йоана Буковска осребрява повече от печелившо ролята си на Виолета Захариева в „Откраднат живот“. Актрисата, която е сред главните действащи лица и в четирите сезона на докторския сериал, ще остане в историята му като участничката с най-много секссцени.

Буковска разби всички канони в българското кино още навремето, след скандалното си разсъбличане в тв сериала „Дунав мост“. Със секссцените тя дори успя да оплете в мрежите си женения за Хилда Казасян тогава Чочо Попйорданов. Оттогава събличането пред камера не е проблем на опърничавата Буковска, макар вече да е далеч по-умерена в разголването.

За поредната секссцена с елементи на садо-мазо екранната Виолета Захариева е заработила допълнителен бонус от 30 хиляди лева извън предварително договорения с продуцентите от „Дрийм Тийм“ хонорар, мълви се в кухнята на сериала. Кулминацията в бруталните сцени бе предшествана от насилие, типично за хората, които практикуват т.нар. БДСМ – практики, при които участниците си причиняват болка за достигане на по-голямо удоволствие.

На пръв поглед обичаен скандал между Виолета и бившия ѝ съпруг – доц. Захариев, прерасна в лошо заснет натуралистичен полов акт, какъвто рядко се среща из родните кино и телевизия. Секссцената се разигра в един от кабинетите на болницата „Свети Кирил“ и шокира по-консервативната част от аудиторията. От началото на сериала Виолета Захариева е дежурният персонаж, когато се налага сценарият да бъде разнообразен с интимни сцени.

Инфо: Агенция ПИК