Йоана Гочева води обновеното „Преди кръга“ по Диема


„Преди кръга” по Диема с ново лице; Алисия – гост в предаването утре

Спортното предаване за английски футбол по Диема – „Преди кръга” – вече ще има двама водещи.

Заедно с Ивайло Даскалов предстоящите събития във футболния уикенд на Острова ще коментира и Йоана Гочева.

Тя е водеща на спортните емисии по Нова телевизия и се занимава със спортна журналистика от 2001 година. Новия си сезон предаването започва утре, 8-ми август, и ще се излъчва всяка събота от 13:00 часа по Диема.

„Преди кръга” се излъчва по Диема от седем години. То е съвкупност от изящни телевизионни репортажи, коментари и прогнози за мачовете, които предстоят в английския футбол в събота и неделя.

От този сезон спортното шоу ще има няколко нови рубрики. „Въпроси към зрителите” ще е времето, в което футболните привърженици ще могат да се включат наживо в студиото и да отговорят на въпрос, зададен от двамата водещи.

„Женски футбол” е специална рубрика, която Йоана ще води. В нея тя ще кани известни дами, които са свързани по някакъв начин с футбола. Първата гостенка на Йоана през новия сезон ще бъде приятелката на Валери Божинов – поп-фолк звездата Алисия.

Сезонът в английския футбол започва този уикенд по Диема. В неделя от 17:00 часа феновете ще могат да се насладят на сблъсъка за трофея „Къмюнити шилд” между Челси и Манчестър Юнайтед.

„Къмюнити шилд” е отличие, което може да бъде наречено и суперкупата на Англия, с мача с който по традиция се поставя началото на футболната надпревара на Острова. В него играят шампионът на Висша лига и носителят на Купата на Футболната Асоциация през миналия сезон.

 
По темата: