Йоко Захариев (Йоана) показва децата си по ТВ7

В „Жените говорят“ по ТВ7 очаквайте:

Тази събота, на 23-ти ноември, точно в 12:00 часа, в най-шумното женско шоу, студиото ще бъде озарено от великолепието на иконата на поп-фолка Глория. Музикалната дива ще сподели с Вени и Ива какво е да си майка на бъдеща певица, за трудните моменти и миговете на гордост. Между музиката и танца, кралицата на поп-фолка ще се върне в славните години на възходи и награди, а след това ще се потопи в мекото очарование на настъпващите празници.

В Жените Говорят гостува r репортерката на папарашкото предаване ПОВЕРИТЕЛНО от NL, Лиляна Ангелова. В ефира на TV7 пловдивчанката ще разкрие пикантни подробности около шоуто и ще позволи на зрителите да надникнат зад кулисите му.

Само в Жените Говорят зрителите ще могат да видят ексклузивни кадри заснети от папараците на ПОВЕРИТЕЛНО от NL. Кой е милият на Емилия? Каква е развръзката на сагата „Анелия, Емилия и Коко Динев”? Ще потъне ли тайната в Бермудския триъгълник на светските сканадли?

Зрителите ще се пренесат в бляскавата атмосфера и безкрайните партита на 30-те години, с новото видео на Рафи. В студиото на Жените Говорят талантливият певец ще разкаже, пред Вени и Ива, подробности около заснемането на клипа към песента „Не ме разбра”.

Острието на Ток шоу Сблъсък, певецът и телевизионен водещ Иво Танев ще гостува в Жените Говорят заедно с дъщеря си Албена. Пред Ива и Вени двамата ще разкрият силната връзка между баща и дъщеря и общата им страст – пеенето.

Гледай видео запис от предаването онлайн

В неделя:

– Скандалният рапър Криско;

– Люябимият певец на България – Графа;

Йоко Захариев (певицата Йоана от ВИП Брадър 2013), която екскулзивно показва своето семейство.

Гледай видео запис от предаването онлайн