Йоланта – музикантка-кулинарка влиза в „Днеят е прекрасен“

„Денят е прекрасен” с ново лицевиолончелистът от Софийската филхармония Йоланта Делибозова ще води седмична кулинарна рубрика

Днес в студиото на «Денят е прекрасен» по bTV водещите Ива и Боги представиха новото лице на предаването Йоланта Делибозова. От 15 години чаровната Йоли е виолончелист в Софийската филхармония. Съвсем скоро тя ще издаде диск съвместно с Теодоси Спасов.

От днес обаче тя ще се изявява в ефир и с другото си амплоа – кулинарията. Йоли приготви в студиото на „Денят е прекрасен” невероятна ягодова салата с песто от шамфъстък.

Музикантката е не просто любител, а истински майстор-кулинар. Развила е невероятните си умения съвсем сама и има един от най-посещаваните готварски блогове, където публикува обяснения и снимки на блюда, пред които никой не остава равнодушен.

„Готвя от съвсем малка, благодарение на баба ми. Не съм открила топлата вода в кулинарията, но винаги държа на елемента „творчество”, сподели Йоли. Според нея няма забранени храни и може да се опитва от всичко, но в умерени количества.

Цялото интервю с Йоланта можете да видите ТУК.