Йоли се завръща по 24 Kitchen – с нови продуценти и ново шоу!

24KITCHEN снима в България

Българското предаване „Домашни рецепти с Йоли“ ще радва зрителите на  24KITCHEN от октомври. Кулинарният канал отново се довери на Йоланта Делибозова – Йоли, но с различна концепция, променена визия и нов продуцентски екип –Бон Нет ООД („Бон Апети“,  Нова ТВ. )

Домашни рецепти с Йоли“ представя свежа, прясно приготвена храна – домашно гъбено брашно и песто от червени домати, тетевенска саламура, пъстърва с билки на жар и т.н. Използвани са както традиционни български рецепти,  така и интерпретации на ястия от цял свят. Обединява ги това, че се приготвят с продукти според сезона, от близката градина или местния магазин.

„Домашни рецепти с Йоли“ се снима в Тетевенския балкан. Бягството от града, дори за ден, връщането към естествените продукти и експериментите в кухнята са в пълна хармония с визията на канала –  „Готви умно. Живей по-добре“.

Обичам да експериментирам… Дойдохме тук, в планината, защото природата е щедра, продуктите са истински и храненето е удоволствие.“, споделя Йоли.

Чаровната блогърка ще готви и по рецепти на зрителите. Над 130 мъже и жени са състезаваха, за да видят предложенията си по 24KITCHEN.

Поредицата ще се излъчва в България,  Сърбия, Словения, Хърватска и др. Балкански страни, където Йоли вече е познато и любимо телевизионно присъствие. Професионалният музикант и запален кулинар – Йоли, бе едно от  българските лица на аржентинския лайфстайл канал Utilisima, представляван у нас от FOX International Channels. След като каналът бе спрян от разпространение в Европа, заради многобройните си фенове, предаването “Йолисима” стана част от програмата на 24KITCHEN. Каналът събира едни от най-добрите телевизионни готвачи –  кулинарният пътешественик Антъни Бурдейн, социалният експериментатор Джейми Оливър и виртуозният пекар Рудолф ван Веен.

 
По темата: ,