Юлиан Константинов: Никога не съм бил тих и добър!

Певецът – капитан в „Аз обичам България“ не ползва компютър

Капитанът на единия от отборите в играта „Аз обичам България“ по Нова телевизия оперният бас Юлиан Константинов не чете коментарите за шоуто в интернет и не ползва компютър. Компютърът не е толкова умен, че да ме накара да седя цял ден пред него, казва Юлиян, който не крие, че е човек с нерв. Играе винаги за победа – характерът му е лъвски, като зодията. Около него винаги трябва да е рокендрол – „да се гърми, да има шум, а не единият да си чете книга на една страна, другият – на друга“. Той е яростен привърженик на рока и блуса, брат на волейболната звезда Пламен Константинов. . Има колекция от китари, сред които се гордее с фендер и гибсън.

Освен всичко това в новия брой на сп. EVA признава, че никога не е бил тих и добър. „В училище не можех да изкарам 45 минути да стоя кротко. Дори когато играя с децата си и се оставя да ме победят, нещо ме човърка отвътре.“

Признава, че след като е обиколил най-големите оперни сцени по света, тръпката му по операта е преминала. Сега му се занимава с китарата и с групата му „Кокаин“. Казва, че мисли за музика също толкова често, колкото и за секс. Играе му се в театъра, и то в роли, с които е свикнал като оперен бас – на цар. Поддържа форма в домашния фитнес. Не разбира йогите и хората, които тичат за спорт и удоволствие. Той би бягал само, ако го гони някой много страшен, признава пред EVA Юлиан, който освен знанията си в различни области, ръста си от 1,94, има и още едно качество – чувство за хумор.