Юлиан Вергов и Диляна Попова – сексът продължава!

Училищно разследване, първи кавги между любовници и един непринуден ученически купон – четвъртък вечер в 21:00 часа в „Революция Z по bTV

От 21:00 часа във втория епизод на „Революция Z по bTV директорът на училището Цеков (Георги Кадурин) ще инициира строго разследване на пожара в кабинета си. Дали ще намери улики срещу нарушителите, къде изчезна дискът от камерите и ще бъде ли обвинен охранителят – бай Геле?  Съвестта на Тино (Никола Стоянов) и Боби (Иван Тишев) започва да се обажда, но дали ще се осмелят да признаят вината си или ще бъдат директно уличени?

Цеков е непримирим и е готов на всичко, за да стигне до виновниците за пожара – минава през кръстосан разпит, предоставяне на пръстови отпечатъци, дори слюнкова проба и завършва с монтиране на видеокамери в цялото училище… дори и в женската съблекалня. Но това не е всичко, на което е способен – Цеков прекрачва границата на морала за пореден път, като се опитва чрез изнудване да привлече поредния изпълнител на пъкления план за изключвания и уволнения.

В същото време преподавателят по физика Савов (Юлиан Вергов) и учителката по физическо Маринова (Диляна Попова) ще направят опит да сменят „любовното си гнездо”. Дали предпочитат спокойствието или адреналина, склонен ли е  той да посреща гости и колко ангажираща може да бъде една тайна сексуална връзка? Удовлетворен ли е сексапилният учител от настоящото си социално и емоционално положение и какви похвати за привличане на вниманието на жените използва най-често – зрителите на bTV ще разберат в четвъртък от 21:00 часа в „Революция Z”.

Тино и Боби се приближават до разкриването на тайнствения барабанист, който толкова силно ги впечатли. Един добър дядо ще се намеси в сформирането на групата и ще убеди внука си да поеме известен риск. Репетициите започват, момчетата се сработват, но веднага на пътя им се появяват пречки – лъжи, завист, конфликти, неприятни домашни задължения и високи родителски очаквания.

Двамата бунтари ще организират набързо ученическо парти в дома на Филип.  Непринудената атмосфера ща даде поле на романтични искри, но между кого ще припламнат те и ще има ли „жертви”на края на купона?

Гледай видео запис от епизода онлайн

 
По темата: