Юлиана Дончева се уреди с апетитно гадже… и още от горещия MAX!

В декемврийския брой на списание МАХ:

Този месец на корицата на МАХ е бившият депутат и тв водеща Юлияна Дончева, защото, ако някой тази година е открил извора на щастието, това със сигурност е тя. На 44 започва на чисто. С нов мъж, разбира се. По-млад, известен и шампион по бойни изкуства (Юлиана Дончева и Станислав – на снимката горе)…

MAX убеди горещата двойка на сезона да се впусне в нещо, което не е правила досега: да позира за фотосесия. За първи път заедно.

Юлияна Дончева

Вече сте на 44, боите ли се от старостта?

Не познавам истерията, свързана с годините. Опитвам се по-философски да гледам на възрастта. Неизбежно е, но вижте как красиво остаря София Лорен.

А сега, Юлияна, отговорете ми директно на един класически въпрос: вярно ли е, че

младият любовник се отразява добре на външния вид?

Надявам се да е така.

Какво мислите за опасните връзки?

Че възрастта не е проблем в отношенията. По-скоро намирането на правилния човек може да се окаже препъникамък в една връзка. Опасна става връзката, когато има компромиси. Понякога хората си казват: „Този човек е добър, въпреки че не ми харесва толкова, но ще си живея спокойно с него.”

С какво ви спечели Станислав?

Той е изненадващ. Винаги съм нащрек какво да очаквам от него, като приятни изненади, слава Богу. Станислав предприе няколко стратегически хода, които буквално ме извадиха от равновесие във важни моменти.

Разликата в годините притеснява ли ви?

Вече не.

Кажете кои са най-хубавите страни на това една жена да има млад мъж до себе си?

Може би това, че някак си виждаш бъдещето по нов и различен начин

Това ме мобилизира страшно много. Дори не си помислям да кажа уморена съм,

защото веднага ще призная, че по някакъв начин остарявам. Но дори и за това вече

не се притеснявам.

За МАХ собственикът на Limelight и последния столичен хит „Силикон”, Симеон Джуров, излезе от сянката на нощния живот и хвърли светлина върху това какво е да налагаш тенденците в България.

Рядко ще го видите извън неоновите прожектори на някой от пиано-баровете му. Винаги е обграден от красиви жени, шумни мъже и плътен облак цигарен дим. Мненията за него са противоречиви: за някои приносът му към клубната сцена е забележителен, за други – той е поредният бизнесмен, възползвал се от чалга манията. И в двата случая обаче всички признават едно – безспорния му бизнес нюх.

Симеон Джуров

Когато отворихте първия си бар, кое беше водещо – да се зaбавлявате в

тесен кръг или парите?

Умишлено направих бара в „Изток” – Limelight, с идеята, че ще се събираме приятели, музиканти, да се веселим по различен начин, по-конфиденциално. Впоследствие се оказа, че това е интересно за хората и започна да става доста популярно.

А с какво се различат вашите заведения от подобните места в чужбина?

Моят пиано-бар има по-различен активен формат. Аз го наричам energy пиано-бар – много енергия, много екшън. По-скоро е клубен – затова хприсъстват и такива инструменти като китара, барабани, бас. Винаги съм държал изключително много на нивото на музикантите, които работят за мен. И до този момент с малки изключения винаги съм успявал да работя с квалитетни музиканти в баровете си, включително и в „Силикон”.

Като споменахте „Силикон”, как превключихте от Франк Синатра на Ивана?

Всъщност „Силикон” е бар за така наречените от мен латентни чалгаджии. Това са хора, които като мен не слушат чалга, не ходят по такива заведения, но в някаква ситуация биха участвали в такъв купон – ако има гаджета, добре подбран репертоар като музика, по-ретро неща, по-меки като попфолк, преработени малко като аранжимент, да звучат като пиано-бар култура. Следвайки тази формула, с Драго Владов направихме „Силикон”.

Какво ви доставя радост в живота?

Музиката, приятелите, купоните, работата дори. Но на практика най- голямо удоволствие ми доставят мо ите деца – когато съм с тях, усещам, че се променям аз самият, ставам друг човек и това много ме зарежда.

Да наблегнем на удоволствията – какви жени ви привличат?

Интелигентни, предизвикателни, интересни.

Ако трябва да подарите на една жена идеалната вечер, каква би била тя?

Може би ще си останем вкъщи.

И още в декемврийския брой на МАХ

  • За законите на привличането и защо всички опасни връзки започват щастливо и завършват с кръв и сълзи. Цветана Царева разказва за някои от най-интересните и опасни връзки в шоубизнеса, политиката и подземния свят в новия брой на МАХ.
  • Колекционерката – историята на Пеги Гугенхайм, която обича изкуството и секса по равно. И докато ги съчетава, събира една от най-забележителните лични колекции в света. Тя се превръща в най-малката единица от арт империята Гугенхайм, която сега празнува 50 г. от отварянето на първия си музей в Ню Йорк.
  • Ако на Букурещ викат Малкият Париж, защо никой не нарича Париж Големият Букурещ?

Ако все пак беше потънал „Аврора”, а не „Титаник”, Леонардо ди Каприо щеше ли да изиграе Ленин?

АКО-то е любима начална дума в изреченията на българите. Ако животът ни през последните 20 години беше сериал, щяхме ли да го гледаме със същата страст, с която следим съдбите на Изаури, Есмералди, прости Марии, Инджи или Стефани Форестър? Любен Дилов – син задава няколко наивни въпроса за прехода и около него, започващи, а често и завършващи с „АКО”

 
По темата: