Юлия Юревич и котката Джесика Алба увековечени във фотосесия

Юлия Юревич и Джесика Алба заснеха съвместна фотосесия

Юлия Юревич и Джесика Алба заснеха съвместна фотосесия за сп. Grazia. Звучното име на красивата актриса Юлия е подарила на… котката си от персийска порода. Пухкавата писана е кръстена на Джесика Алба, която е една от любимките на Мис България 2007 тъкмо заради своето “котешко” излъчване. Персийката Джесика се държала изключително професионално по време на снимките с фотографите на студио МЕМ и само малко се страхувала от блясъка на светкавицата, сподели Юлия.

Сладката писана е на 2 години и 3 месеца. Приятел на Юлия Юревич й я подарил на Коледа преди 2 години. Отношенията на Юлия и Джеси са много топли.

“Винаги, когато се прибирам, Джесика ме посреща на вратата, независимо колко е часа и дали е заспала. В която и стая да отида в апартамента, тя ме следва и ляга някъде наоколо. Тя е много игрива, но за съжаление не винаги имам много свободно време да й обърна внимание. Джеси обаче ме “разбира” и не се сърди. Много е послушна и не прави никакви бели” – хвали Юлия котката си. Джесика е вегетарианка – обича чушки, краставици, картофи и сирене, но не хапва месо или риба.

Интересно е, че в апартамента на Юлия Джеси съжителства с чинчила, която Мис България 2007 получава също като подарък за 19-годишния си рожден ден. Домашните любимки обаче нямали никакъв проблем с разбирателството помежду си и дори обичали да тичат заедно и да си играят.

Снимки: Студио МЕМ за сп. Grazia