Юникити – сериал за коте еднорог по Cartoon Network

Котето еднорог Юникити ни кара да се усмихнем по Cartoon Network

Новият сериал за приятелството и забавлението стартира на 21 май

Новият анимационен сериал „Юникити“ стартира по Cartoon Network на 21 май. Епизодите ще се излъчват всеки делничен ден от 17:00 часа. Котето еднорог, на което е кръстен сериалът, ни е известно от широкоразпространената лента „LEGO: Филмът“. Историята е продуцирана от Warner Bros.

Юникити е владетел на магическо кралство, в което се развива действието. Чрез него попадаме в изцяло анимирана вселена, която ни представя свят, пълен с приключения, приятели, вълнения и танцови партита. Като господар на кралството дните на Юникити са доста натоварени и пълни с отговорности.

За нея най-важно е да е сигурна, че всички са щастливи и да избави кралството от негативността. Оптимизмът ѝ не бива да бъде разбиран погрешно обаче. Тя не трябва да бъде ядосвана. С нея трябва да се внимава, въпреки безкрайната ѝ енергия и креативност. Ако някой попречи на разпространението на позитивните ѝ вибрации или пък натъжи малкия ѝ брат и най-добър приятел Пъпикорн, тя може да стане много страшна. Освен тях двамата в замъка живеят високообразованата д-р Фокс и довереният бодигард на Юникити – Хоукодайл. Въпреки премеждията, които преминават, Юникити и нейните приятели се стремят да направят всеки ден колкото се може по-щастлив и изпълнен със забавления. На уеб сайта на Cartoon Network има и страница, посветена на „Юникити“, където децата могат да прочетат повече информация за героите и да играят безплатни онлайн игри.

Продуценти на „Юникити“ са изявените Дан Лин („LEGO филмът: Батман“, „LEGO: Филмът“), Фил Лорд („LEGO филмът: Батман“, „LEGO: Филмът“), Кристофър Милър („LEGO филмът: Батман“, „LEGO: Филмът“), Рой Лий („LEGO филмът: Батман“, „LEGO: Филмът“), Джил Уилфърт („LEGO филмът: Батман“, „LEGO: Филмът“) и Сам Регистър („Малки титани: В готовност!“). Заедно с тях са Аарон Хорват („Малки титани: В готовност!“), Едуард Скуддър („Краставичката и Фъстъка“) и Лин Уанг („Принцеса Бътърфлай в битка със силите на злото“), които също са част от екипа на продуцентите.

Гледай видео онлайн