Юсеф покори британската сцена – ред е на Xtravaganzza!


Alpha radio & XTRAVAGANZZA present
NIGHT FLIGHT PARTY – Beck’sperience
Капитан на полета – Yousef, UK – 12 юни, петък

Този петък NIGHT FLIGHT PARTY приветства на борда на редовния нощен полет на Алфа радио и клуб Xtravaganzza едно парти, което гостува на морската столица – Beck’sperience.

Естествено зад пулта ще застане капитан, а на 12 юни той ще бъде диджей Юсеф (Yousef) – едно от най-проспериращите имена на британската сцена през последните години.

Придобил популярност в края на деветдесетте с класическия прогресив звук за големи зали, той е оценен по достойнство от Карл Кокс, който го взима да ремиксира легендарното му парче I want you forever и го кани на легендарните си недели в клуб Спейс на остров Ибиса.

Следват колаборации с Джамирокуай и Молоко и луди нощи по най-престижните клубове в света. Както и още ремикси на Фетбой слим и Мистър Оазо и още луди нощи като резидент в най-новия хит на Лондонската сцена – клубът Метър, построен от собствениците на Фабрик.

През 2009 година Юсеф е загърбил стария прогресив хаус и в сетовете му могат да се чуят както парчета на Груув Армада и Ерик Пръдз, така и песни на Дъбфайър, Лоран Гарние и Джейми Джоунс, забъркани във вълшебно експлозивна смес, която просто няма да ви остави безразлични при дебюта си в клуб Xtravaganzza.

Капитанът няма да е сам, в неговия екипаж за NIGHT FLIGHT PARTY влизат и Miss Lidiya & DJ Smurf от Метрополис.

Явете се за check-in час по-рано!
За резервации: тел. 0885 800 276 след 19:00 ч.
Още инфо: www.yousef.co.uk