ЮВИГИ пускат първи албум – открий себе си в железния саунд!

Промоцията на албума е на 22 май – ще има мултимедия и подгряваща банда!

ЮВИГИ пускат онлайн две нови песни от дебютния си албум ‘Сива пустиня’ – ‘В края на пътя‘ и ‘Различен‘ (чуй на www.myspace.com/yuvigi ).

Албумът е концептуален и съдържа девет парчета – шест песни и три инструментала, a автори на музиката и текстовете са момчетата от прогресив квартета: Валентин Моновски (китари, вокали, тамбура), Явор Пачовски (клавири, вокали), Панайот Солаков (вокали, бас, цигулка) и Спаз Генев (барабани, перкусии).

Дискът ще струва 10 лв. и ще включва луксозна книжка, разказваща концептуалната история на албума в картини. За първи път дискът ще може да бъде закупен на официалното му представяне в клуб  R.B.F. на 22 май. На концерта албумът ще се предлага на промоционална цена от 8 лв.

Организаторите от Double D Music обещават внушително шоу   – зад сцената ще бъде разпъната   видео стена, на която, по време на концерта, ще се прожектира специално подготвена за шоуто мултимедия. Началото е обявено за 20:00 ч., а на сцената преди Ювиги публиката ще разгрее софийската банда Overgame.

Ювиги Album Promo

 
По темата: