Z-Rock и Star FM се „надцакват“ с билети за AC/DC – слушатели печелят!

Още билети за концерта на AC/DC за слушателите на ZROCK

Два дни преди концерта на AC/DC напрежението сред българските фенове расте. Официалното радио на рок легендите за България – ZROCK не само разтърси ефира с любимите песни на AC/DC, но и даде възможност на верните си слушателите да изпробват късмета си и да спечелят билети за мега събитието на годината.

От началото на май ZROCK раздаде 18 пропуски за концерта на 14 май и се закани, че броят на билетите ще расте, докато дните до голямото шоу намаляват.

В очакване остават записалите се за участие в специалното издание на «Каменица Рок 40», където 40 песни на AC/DC се сблъскаха в оспорвана надпревара. Ден преди концерта един от гласувалите в класацията ще грабне билет за рок-спектакъла на австралийците в София.

Но това не е всичко! Отново на 13 май, часове преди купона, четирима от регистриралите се за играта “AC/DC на MAX”, ще се сдобият с билет от Max Telecom, които осигуряват безплатен безжичен интернет в зоната на концерта на AC/DC на 14 май. Само за един ден администраторите на сайта на ZROCK преброиха над 1000 регистрации за играта “AC/DC на MAX”.

Виж страницата на Z-ROCK в Slusham.com – търси песни, слушай на живо, гласувай!

Рокрадио Star FM разплака феновете на AC/DC – защото също подаряваше билети

Рок-радио Star FM разплака някои от най-верните почитатели на легендарните AC/DC, като ги изненада с най-страхотния подарък – билет за концерта на бандата в София на 14 май.

В продължение на близо месец всеки ден по един печелеше, слушайки Класиката в рока. Регламентът бе направен, за да забавлява – водещите пускаха големите хитове на групата, а феновете просто трябваше да са внимателни и когато чуят песен на AC/DC, да се обадят или да изпратят смс с името и. Имената на щастливите рокаджии вече са качени на стената на славата на рок-сайта на радиото.

Радио Star FM – Откровен, автентичен, класически РОК. Това е радиото на истинските фенове и истинската музика. Тя не се нуждае от препоръка.

Виж страницата на Star FM в Slusham.com – търси песни, слушай на живо, гласувай за радиото!

 
По темата: