За феновете на Радио Star FM: гледай Sonisphere Festival безплатно!

Рокрадио Star FM подарява билети за фестивала Sofia Rocks, powered by Sonisphere.

Радио Star FM започва да подарява билети за рок-фестивала на годината в България, който ще събере на една сцена голямата четворка – Metallica, Slayer, Anthrax и Megadeth.

Немските машини Rammstein, любимците на българската публика Manowar, завърналите се след 14 години мълчание гръндж-легенди Alice In Chains и страничният проект на Corey Taylor (Slipknot), Stone Sour – всички на едно място – София, на 22 и 23 юни.

Няма човек с отношение към рока и твърдата музика, който да не мечтае да бъде там, и със Star FM това може лесно да ти се случи.

Всеки делничен ден, от 27 май до 18 юни, в ефира на Star FM ще чуваш характерен сигнал – „Sofia Rocks и Радио Star FM – Рок маратон“, с който те подгряваха слушателите  в последните няколко дни. Трябва да уловиш не само него, но и песента непосредствено след това, за да съобщиш името й.

Начините за участие по традиция за два: обади се в ефир, всеки делничен ден, между 10 и 13ч. и 15 и 18ч. на телефон 02/817 58 58, който не включва в себе си услуги с добавена стойност. Ако не разполагаш с основната възможност да се обадиш на посочения телефон, можеш по изключение да изпратиш смс на номер 1925 с първа дума starfm на цена 1.20лв. с ДДС и, разбира се, името на песента, прозвучала след сигнала.

Всеки ден в RockBlog, между 10:00 до 13:00, Алекс ще тегли по един късметлия от обадилите се и изпратилите смс на предния ден. Слушай Star FM – Класиката в рока и спечели своя билет!

Официални правила на промоцията: www.starfm.bg/File/Promotions/StarFM_SofiaRocks2010rules.pdf

Секция на Star FM в Slusham.com