За Преслава рози, а за вас – албум на 11.11.11 в 11:11 ч.!

Преслава засипана с рози на участие в The Cotton Club 

Звездата зарадва феновете си с новината, че пуска нов албум на късметлийската дата 11.11.11

Фолк-дивата Преслава бе звездата на изминалата вечер в The Cotton Club и основен коз за доброто настроение на гостите.

Секс-бомбата пристигна в компанията на своята близка приятелка – собственичката на популярна пицария, и както винаги прикова погледите на всички присъстващи с елегантната си визия.

Певицата блесна в стилна черна кожена рокличка и отново накара мъжката част от публиката да притаи дъх от изваяната й фигура, а дамите пред сцената да свият устни от завист. Перфектната й форма в последните месеци впечатлява навсякъде, но Преслава така и не споделя тайната за постигането й.

Чаровницата не само разкри сексапил, но се снима с фенове и щедро раздаде автографи, а в отговор бе засипана с рози и въздушни целувки от обожатели.

Нощнaта фиеста в The Cotton Club събра любителите на поп-фолка от цяла София, но студентите както винаги бяха най-темпераментни на дансинга. Изкусителката на родния поп-фолк заформи невероятен купон като слезна сред публиката и пя лично на празнуващите компании.

Хитове като „Как ти стои”, „Новата ти”, „Като за финал” валяха един след друг, а най-желани от публиката и съответно най-често звучащи бяха “Помощ” и дуета й с Галена “Хайде, откажи ме”.

Четирикратната носителка на приза „Певица на годината” сподели пред феновете си, че другата седмица й предстои пускане на шестия й самостоятелен албум, който ще носи заглавието “Как ти стои”, по едноименния хит на звездата.

Албумът ще се появи на музикалния пазар точно в 11:11ч., на специалната “късметлийска” дата 11.11.11, която подлуди цял свят. С албума ще очакваме и следващото гостуване на Преси на сцената на клуба, за да чуем горещите нови заглавия от него.

 
По темата: