Забавлявай се с bTV на Коледа и Нова година!

Премиерни филмови заглавия и бляскави шоу програми ще радват зрителите на bTV по празниците

Празничното настроение в ефира на bTV ще бъде донесено от концерти на някои от най-известните родни звезди, премиери за България на хитови игрални и анимационни филми и бляскави шоу програми.

Имена като Лили Иванова, Графа, Искра Радева, Ники Априлов и Берковската духова музика ще влязат в домовете на зрителите на bTV на Коледа и Нова година.

Концерт-спектакълът на най-голямата звезда на българската музика ще бъде излъчен на Бъдни вечер. Част от последното турне на Влади Ампов-Графа с група „Акага” ще зарадва феновете на изпълнителя с нови аранжименти на най-популярните му парчета. На легендарния Берковски оркестър ще гостуват популярни имена от България и чужбина, които ще представят свои добре познати песни с нов аранжимент. Освен изпълнители като Нина Николина, Йорданка Христова и Йордан Йончев-Гъмзата, в концерта се включват и популярните актьори Виктор Калев, Влади Въргала и Руслан Мъйнов.

Отново по Коледа, зрителите ще имат възможност да се насладят на концерт на една от най-известните дами на българската естрадна музика, Искра Радева. Бляскаво шоу на лед ще могат да видят зрителите по повод 40-я рожден ден на Московския цирк. Рискови акробатики, жива музика и светлинно шоу са само част от впечатляващата програма на лед.

В обзорната емисия „Новините на годината”, която ще бъде излъчена на 26 декември, главният редактор на „Новини и актуални предавания” на bTV Люба Ризова ще проследи най-значимите събития на изминалите 365 години.

Нови за българския ефир филмови заглавия зрителите ще имат възможност да видят по bTV. На 26 декември зрителите ще имат възможност да видят култовата анимация „Ледена епоха”. Приключенията на мамута Мани, ленивеца Сид и съблезъбия тигър Диего ще бъдат излъчени за пръв път на малкия екран. Празничното настроение ще бъде донесено и от „Знак на съдбата”, „Благодаря за пушенето” и продължението на класическия „Договор за Дядо Коледа 2”.

Традиционно, хитовата поредица „Сам вкъщи” също ще бъде част от празничната програма на bTV, като за първи път зрителите в България ще имат възможност да видят и последната част „Сам вкъщи 4”. Минисериалът „Сиси” ще придаде на празниците историческа нотка, като представи романтиката на една отминала епоха. В три части той разказва историята на смятаната за жена на XVIII век императрица на Австрия Елизабет.

Освен премиерните заглавия, в програмата на bTV са включени и любими класически коледни филми, като „У дома за Коледа”, „Всеки ден е Коледа”, „Коледата невъзможна” и други.

Премиерни заглавия ще има и в празничната детска програма на bTV. Премиерните анимационни заглавия „Феноменалните”, „Динозавър” и „Херкулес”, са допълнени от„Коледната песен на мъпетите” и игралния филм „Договор за Дядо Коледа”.

В последните часове на старата година зрителите ще могат да видят специални празнични издания на “Шоуто на Слави” и „Комиците”. Сборен концерт от лятното турне на Планета ще бъде излъчен в първите минути на новата 2010 година. Специално празнично предаване на „Господари на ефира” зрителите ще могат да видят на 1 януари. На 3 януари зрителите на bTV ще станат свидетели на едно от най-секси ревютата на годината – това на Victoria’s Secret. Ангелите ще покажат новата колекция на една от най-популярните марки бельо в света.