Забавлявай се с MTV! Нови предавания и уикенди през февруари

ТЕМАТИЧНИ УИКЕНДИ ПО MTVФЕВРУАРИ 2010

ОСВЕЖАВАЩ УИКЕНД
5, 6 , 7 ФЕВРУАРИ

MTV предлага един уикенд само с последните хитове от музикалната еволюция без никакви отклонения.

УИКЕНД „ЛЮБОВТА Е ГАДНА”
12, 13, 14 ФЕВРУАРИ

Това е анти-любовният уикенд на MTV, който предизвиква подбудите и реакциите на влюбени двойки, когато става въпрос за връзки.

УИКЕНД НА ДАМСКА ВЕЧЕР НАВЪН
19, 20, 21 ФЕВРУАРИ

Един уикенд, посветен на високи токчета, екстравагантен стил и всичко дамско! Оставяме момчетата и техните играчки вкъщи, като се фокусираме върху музиката, предназначена да бъде изпята от изключително емоционални жени.

ПРЕДАВАНИЯ ПО MTVФЕВРУАРИ 2010

МОЯТ НОВ НАЙ-ДОБЪР ПРИЯТЕЛ ЗАВИНАГИ НА ПАРИС ХИЛТЪН – 2 сезон
От 5 февруари, петък, 00:00 и понеделник, 00:00

Втори сезон среща зрителите с 13 нови момичета и едно момче, които ще преминат през изпитания за интелигентност, остроумие, лоялност, умения за забавления и гореща сексапилна външност, за да си извощват правото да станат най-близкия и верен най-добър приятел завинаги на Парис.

MTV UNPLUGGED – КЕЙТИ ПЕРИ
14 февруари, неделя, 00:00

Енергичната певица и композиторка Кейти Пери превзема сцената на „MTV Unplugged” с опростени, джазирани и емоционални аранжименти на хитовите си парчета. Това е концерт, който определено не трябва да пропуснете.

КАТАСТРОФАЛНИ СРЕЩИ
Всеки понеделник, 22:00

Новото забавно предаване със скрита камера на MTV за любовни срещи изпраща нищо неподозиращи необвързани момичета и момчета на най-кошмарната среща с непознат в живота им. И всичко това със съгласието на най-добрите им приятели, търсещи отмъщение.

СЕМЕЙСТВО ОЗБЪРН
Всеки четвъртък, 23:00 и петък, 22:30

Запознайте се с Принца на мрака – Ози Озбърн, и неговото  семейство, докато правят нов магазин в Холивуд, оставяйки по пътя си ад и разруха с много повече от няколко силни думи и смях.

СВЕТОВНА СЦЕНА
Всеки петък, 23:00

Новото шоу на MTV обикаля света, представяйки най-вълнуващите, вдъхновяващи и впечатляващи концертни изпъления на планетата.

 
По темата: