Забавният сериал „Прически” – посмей се преди лягане с bTV Comedy

Сериалът „Прически” тръгва по bTV COMEDY на 16 декември в 23:00 часа

„Прически” е американски ситком, стартирал на 14 февруари 2005 г. Вървял е два сезона с общо 31 серии. Участват Маркус Хюстън, Шанън Елизабет, Шондрела Ейвъри и др.

Старата слава на фризьорския салон, собственост на фамилията Барнис, е свързана със стратегическата му роля за завързването на социални контакти в квартала.  Години наред клиентите на това уютно местенце са си изкарвали приятно времето и са получавали достъпно и качествено обслужване.

Но сега салонът се управлява от издънката на Барнисовия род Кевин Барнес (в ролята е небезисвестния R&B изпълнител Маркус Хюстън) и от дъщерята на новия собственик -Тифани, която не е работила и едн ден в живота си.

Техните позиции за бъдещето на салона се разминават тотално. Кевин иска подстригващите се да са предимно мъже, да пият бира и да гледат спортни предавания по телевизията. Ифани настоява фризьорският салон да се превърна в оазис, където клиентите да се откъсват от тежкото ежедневие на града с масажи и релаксиращи процедури.

Двамата заедно с наемниците си – нахакана маникюристка и мързеливичък бръснар ще трябва да обединят усилията си в името на печелившия дребен бизнес.

 
По темата: