„Забранена любов“ продължава от есента, дотогава – повторения!

Новите епизоди на „Забранена любов” – от есента по „Нова телевизия”

Дотогава зрителите ще си припомнят историята всеки ден преди централния „Календар”…

Най-популярната българска серийна драма ще се завърне на екрана на „Нова телевизия” още тази есен с новите си, неизлъчвани досега епизоди.

Дотогава зрителите ще могат да си припомнят историята на Белеви и Константинови. От 31 май, всеки делничен ден от 18:00 ч., точно преди централната емисия „Календар”, започват неповтаряните досега епизоди на „Забранена любов”.

В новите епизоди, които ще тръгнат от есента, освен любимите актьори – Диана Любенова, Фахрадин Фахрадинов, Саня Борисова, Мария Статулова… – в продукцията ще изгреят звездите на Мис България 2004 – Яна Маринова, позната от сериала „Хотел България”, и на актуалния в момента Калин Врачански (нашумял като Камен „Стъклен дом“).

В първата българска серийна драма красавицата ще се появява и изчезва като жената-котка, в опит да заинтригува и плени Мартин (Ники Илиев). Ева, както е нейното име, ще бъде най-загадъчния образ в сериала, демонстрирайки най-нестандартните начини за съблазняване на един мъж.

Красива, чаровна и сладка ще видим още една героиня – Магдалена Пенева (Маги). Тя ще бъде в училището на Филип, Нора и Стан. Бунтарка и дива, опонент е на Нора. Маги ще бъде изиграна от 19-годишната Симона Халачева, която сме виждали в реклами на „Шуменско” и в тв филми на режисьора Димитър Шарков.