„Забравените“ по bTV Action – хитов сериал с Крисчън Слейтър


Хитовият сериал „Забравените” с премиера по bTV Action

Гледай видео анонс онлайн

От 19 декември bTV Action ще излъчва премиерният сериал „Забравените”. Криминалната драма ще се излъчва всеки делничен ден от 19:00 часа с повторения от 10:00 часа.

Когато е намерено тяло без документи за самоличност. Когато приятелите и семейството не го потърсят. Когато полицейското разследване стигне до задънена улица. Когато всичко изглежда безнадеждно.

В този момент се намесва група от граждани доброволци от цялата страна, познати като „Забравените”. Тази група се занимава с убийства, останали нерешени от полицията. Тяхната цел е да идентифицират жертвата и да помогнат за залавянето на убиеца.
Сюжетът на всеки епизод се заплита около „тяло”, което наблюдава членовете на екипа, докато те се опитват да разберат коя е била жертвата. Защо някой би станал доброволец на толкова мрачна задача? Като новобранец Тайлър Дейвис бързо открива, че всеки един от членовете на екипа има свои собствени причини за доброволческа дейност в мрежата.

Алекс Донован (Крисчън Слейтър) е бивш полицай, чиято 8-годишна дъщеря е била отвлечена преди две години и не е намерена. Линдзи Дрейк, жената, която управлява мрежата от дома си, е виртуален отшелник, чийто съпруг е осъден за убийство. Кандис Бътлър мрази ежедневната си работа. Оказва се, че тя има специалната дарба да улеснява хората – дори чепатия Тайлър, талантлив скулптор с минало в съдебна медицина, отпаданал от  медицинското училище, които първоначално се присъединява към екипа, за да изпълни присъда от 200 часа общественополезен труд.

В ролите зрителите на bTV Action ще видят Крисчън Слейтър, Мишел Борт, Рошел Айтс, Хийтър Стивънс, Антъни Керигън, Боб Стивънсън и др. Продуцент на „Забравените” е Джери Брукхаймер.

 
По темата: ,