Захари Бахаров, Антон Кутев, Аня Пенчева в Комбина 25.04.2015 + видео

Захари Бахаров за цената на късмета и играта на тронове в „Комбина”

Агресията на пътя, скандалното застрояване на плажове, тайните страхове на политиците и още горещи дискусии и откровени срещи с Лора Крумова и Галя Щърбева тази събота по Нова

Актьорът Захари Бахаров, човекът, който раздава милиони, ще говори от трона на своята популярност. Водещият на Национална лотария и изпълнител във фентъзи сагата Game of Thrones Захари Бахаров ще разкрие пред Галя Щърбева и Лора Крумова как милионите променят живота ни и как изглежда светът през призмата на известността.

Ексклузивно в „Комбина” тази събота гостува майката на Павлин Деспотов – шофьорът, който умишлено блъсна мотористи на пътя, в откровен разговор за агресията и проблема на сина й с наркотиците. Вижте как една самотна майка ежедневно се бори със зависимостите на своето дете.

В „Хвани ме, ако можеш” на детектора пред Надя Узунова застава острието на БСП Антон Кутев, за да тества искреността си по горещи теми, свързани с левицата. Предстои да видим в ефир отговорите на въпроса – „Страхуват ли се БСП от тайните на Цветан Василев?”

Противопоставяне на двата лагера: „за” и „против” летуването на българското Черноморие. Гореща дискусия в разгара на подготовката за дългоочакваната лятна почивка в рубриката „Без комплекси” на фона на скандалите около застрояването на някои от защитените български плажове.

Актрисата Аня Пенчева, съпругът ѝ Ивайло Караньотов и синът им Ангел ще говорят за семейния живот на високи обороти, за лишенията и рисковете в живота им.

В Медицинското риалити „Без упойка” – директорът на ВМА вдига завесата на реанимацията, за да ни покаже истинската картина в едно отделение между живота и смъртта.

Наистина ли София е най-добрият град за живеене? Рубриката „Анализирай това” отново провокира с една различна гледна точка за столицата през погледа на двама от най-известните световни комици, на които се налага да изминат дългия път от механата до един от най-известните чалга клубове.

Всичко това и още много актуални теми и популярни лица – в „Комбина” тази събота от 15.00 ч. по Нова.

Гледай видео записи от предаването онлайн