Заки от X Factor прегръща мъж на снимка във вестник ШОУ

Вестник „Шоу“ твърди, че на снимката Заки е уловен с голямата си любов

Велизар Соколов-Заки от години поддържал връзка през цял континент и дори океан, и за това не можел да се похвали с пълна хармония в личния си живот. Това твърди в. „ШОУ“ и като доказателство прилага интересна снимка. Печатната медия заявява, че на нея някогашният певец от дует „Авеню“ и настоящ ментор в X Factor позира именно с голямата си любов.

Половинката на Заки се намирала чак в Ню Йорк и, за да се виждат се налагало той да пътува редовно до САЩ. Любовта на бившата попзвезда явно е достатъчно силна, защото връзката му продължавала така от години и той нито веднъж не се оплакал и не погледнал встрани, пише „Шоу“ и представя мнение на негови близки (по твърдение на вестника) –

„Той е привлекателен и постоянно е обект на ухажване, но досега не се е поддал нито веднъж и е напълно верен на половинката си въпреки огромното разстояние и редките им и кратки срещи“, обяснява.r другари на изпълнителя на „Бягство“. Именно тайната му любов била и причината преди години да се откаже от сцената и да започне да развива собствен бизнес. Заки и дуетният му партньор Боби Иванчев решили, че трябва да се развиват в по-сериозна професионална насока, но да обърнат внимание и на личния си живот. Така сложили край на музикалната си кариера в пика на известността си. Те все пак останали да работят заедно като съдружници в продуцентска къща „Авеню“ и започнали да подпомагат кариерите на по-млади изпълнители.

„Откакто започна X Factor, Заки не е пътувал и личи, че му тежи. Защо обаче гаджето му така и не идва в България, никога не е споделял. Връзката и любовта им е обвита в мистерия и не обича да споменава темата. Личният живот си е негова работа. Важното е, че е страхотен професионалист и човек и винаги е душата на компанията. Изглежда сериозен и строг на екрана, но всъщност е страшен купонджия“, категорични са приятелите на Заки по информация на „Шоу“ и цитирани от BLife.

 
По темата: