Закриват Space клуб в Ибиса на живо по Радио НОВА

Радио Nova ще ви направи свидетели на нощта, която ще се запомни като последна за диджея-пионер Carl Cox в клуб номер 1 в света – Space в Ибиса. С нея ще завърши 15-годишната история на серията партита „The Revolution“. В маратона от 01:00 часа на 21 септември ще се включат повече от 10 диджеи.

През 2001 г. Carl Coх стартира седмични събития в Ибиса, които се превърнаха в легенда и промениха острова завинаги. Сега, след няколкостотин запомнящи се партита в клуб Space, на 21 септември радио NOVA ще излъчи финалното шоу на „The Revolution – The Final Chapter“.

Малко след това и самият клуб Space в Ибиса, едно от емблематичните места за електронната музика в света, затваря врати завинаги.

Радио NOVA дава шанс на свой слушател и негов приятел, които ще бъдат в Ибиса по това време, да гледат шоуто на живо в клуб Space. Имената им ще бъдат включени в списъка с гости на партито на 20 септември.

Наградата е една и не включва транспорт и настананяване! В играта нямат право да участват лица под 18 години. Печелившият ще бъде изтеглен на случаен принцип на 12 септември 2016 и ще бъдат оповестен на същия ден на Facebook страницата на радио NOVA.

Играта приключва в 10:00 сутринта на 12 септември (понеделник).

Регистрирай се тук