Замаяна фенка преследва фолк сладура Никола Тодоров!

Почитателка „атакува” Никола Тодоров, на него вече не му е весело

След като миналата седмица в ефира на Фен ТВ се завъртя клипа към песента на младия фолклорен изпълнител Никола Тодоров „Ой кажи, кажи, моме Калино”, ревностна почитателка на певеца започнала да го притеснява с любовни съобщения в официалния му профил във Facebook, а след това и по телефона.

Момичето, носещо името Калина, припознало себе си в новината, която преди няколко дни медиите публикуваха – а именно, че талантливото попълнение на Diapason Records вероятно е посветил новия си продукт на първата си любов.

Интересното в случая е, че на профила й в социалната мрежа няма снимка и Никола не може да разбере дали я познава лично или не, въпреки че се досеща за няколко момичета с това име.

Броени часове след излъчването на „Ой кажи, кажи, моме Калино”, младата дама започнала да изпраща послания към изпълнителя, където споделяла, че той всъщност е направил песента за нея и така е спечелил сърцето й.

Ден по-късно почитателката някак се сдобила с телефонния номер на гласовития певец и до днес не престава да го затрупва с романтични sms-и.

Радвам се, че новият ми проект се възприема добре от ценителите на фолклорната музика. В интерес на истината за първи път ми се случва някое момиче толкова ревностно да показва симпатиите си към мен. По принцип ние мъжете сме тези, които правят стъпки към започване на една връзка.

При първите няколко съобщения ми беше забавно всичко, но в момента започвам малко да се притеснявам от тази ситуация. Надявам се скоро да се откаже, защото не мога да отговоря на чувствата й!, сподели Никола Тодоров.