Започва маратон с най-доброто от Discovery Channel през годината!

През празниците Discovery Channel ти подарява твоите любими предавания

Остани си в къщи тази зима и се наслади на десетте най-добри предавания на Discovery, включително „Ловци на митове” и „Оцеляване на предела” в делничните дни от 21:05 ч.

Този декември Discovery Channel ще зарадва своите зрители с десет от най-популярните си предавания за 2009 г.

Гледайте най-добрите епизоди на „Ловци на бури”, „Американски дървосекачи”, „Разрушени за секунди”, „Американски чопър”, „Смъртоносен улов”, „Изкривяване на времето”, „Татуировки в Маями” и „Мръсна работа” от 2009 г.

През третата седмица на декември се забавлявайте със спечелилия второ място тази година – Беър Грилс и „Оцеляване на предела” – проследете как той посещава едни от най-екстремните места на Земята като Арктическия кръг или пустинята Баха в Калифорния и вижте как той изяжда най-отвратителните възможни неща на света.

Запазете си последната седмица от декември, за да гледате по Discovery Channel най-популярните епизоди на предаването „Ловци на митове” за 2009 г.  Адам Савидж и Джейми Хайнеман ви предоставят най-доброто забавление в края на годината с опитите си да разбият митовете за диетичната Кока-кола и бонбоните Ментос или пък триковете и приспособленията на Джеймс Бонд.

Гледайте най-добрите епизоди на предаванията „Ловци на митове”, „Оцеляване на предела”, „Ловци на бури”, „Американски дървосекачи”, „Разрушени за секунди”, „Американски чопър”, „Смъртоносен улов”, „Изкривяване на времето”, „Татуировки в Маями” и „Мръсна работа” в делничните дни от 21:05 ч. по Discovery Channel.