Започва нов сезон на „До живот“ по Fox Crime (+снимки, видео)

До живот – сезон 2 (Life Y2)
от 6 юни всеки понеделник от 22:00 ч. по Fox Crime

Най-уникалният детектив по телевизията. Най-необикновените престъпления в Ел Ей. Драмата „До живот” от Ранд Равич и Фар Шариат се завръща с номинирания за „Златен глобус” Деймиън Люис в ролята на сложния, ексцентричен детектив Чарли Крюс, който отново работи в полицията, след като е прекарал известно време в затвора за престъпление, което не е извършил.

Новото начало в живота на Крюс му дава дзен нагласа, душевна хармония и няма нужда от отмъщения – нещо, което трудно се поддържа, когато някой любим за него човек е застрашен или когато разследва мистерия, заобикаляща убийството, в което е несправедливо обвинен.

Заедно с Люис играят Сара Шахи като Дани Рийз, скептичната и взискателна партньорка на Чарли; Брент Секстън като полицай Боби Старк; Донал Лоуг като капитан Браян Тидуел и Арам Аркин като бившия съкилийник на Крюс Тед Ърли. „До живот” е продукция на „Юнивърсъл Медия Студиос”. Ранд Равич е изпълнителен продуцент и сценарист; Фар Шариат и Дан Сакхайм са изпълнителни продуценти на сериала; Дейвид Семел е изпълнителен продуцент и режисьор на пилотния епизод.

В ролите:
Деймиън Люис като детектив Чарли Крюс
Сара Шахи като Дани Рийз
Брент Секстън като полицай Боби Старк
Донал Лоуг като капитан Браян Тидуел
Адам Аркин като Тед Ърли

Галерия от сериала:

Видео анонс:

 
По темата: