Започва „Чък“ по Нова – но мадамата заслужава повече внимание!

Русокоската от „Чък” се снима с Робърт Де Ниро

Ивон Страховски става известна с участието си в сериала и ще изпълнява една от главните роли в новата кино лента

Ивон Страховски, която от понеделник ще се появява всяка вечер на екрана на Нова ТВ в ролята на агент Сара Уокър в новия холивудски сериал „Чък„, се снима в една от главните роли на една от бъдещите хитови ленти наред с Робърт Де Ниро, Клайв Оуен, Джейсън Стейтъм и Доминик Пърсел. Екшън трилърът „The Killer Elite“ разказва за бивш морски пехотинец, принуден да се пенсионира, за да спаси свой приятел. Режисьор е Гари МакКендри, а премиерата му се очаква това лято.

Ивон се снима в редица малки сериали, но именно „Чък” й донася голямата слава, която я отвежда на една снимачна площадка с големи екшън звезди от този ранг.

От 31-ви януари, всеки делник от 23:30 зрителите на Нова ТВ ще могат да гледат красавицата в ролята на красивия и секси топ-агент на ЦРУ – Сара Уокър.

Тя има нелеката задача да се грижи за безопасността на Чък Бартовски – продавач в магазин за електроника, който попада на закодиран имейл с правителствени тайни, които той успява да запамети изрядно в мозъка си.

От този момент нататък вместо да се бори с компютърни вируси, той трябва да се изправи срещу наемни убийци и международни терористи.

Разбира се, правителството държи тайните му да си останат тайни, заради което е принудено да опази главата и мозъка на Чък от чуждо посегателство, за което грижа имат майор Джон Кейси и красивата Сара Уокър.

 
По темата: ,