Заповядай на ПРАЗНИК В ПАРКА, води и децата!

Спортно – развлекателна и образователна инициатива за децата,  организирана под патронажа на Столична Община, съвместно с Район Оборище и частни столични фирми.

На 29 май 2011 г. (неделя) в парк „Заимов” ще се състои забавното и полезно за децата събитие ПРАЗНИК В ПАРКА. Малчуганите и техните родители ще могат да участват в занимателната програма, включваща игри, състезания, фокуси, танци, песни, рисуване, много музика, награди и изненади.

Идеята за ПРАЗНИК В ПАРКА се роди от желанието на организаторите, повечето от които родители и млади хора, да популяризират сред децата (и техните родители) различните школи и занимални, в които малките сами да изберат с какво да се занимават на открито. ПРАЗНИК В ПАРКА ще помогне и на родителите да преценят в коя насока да подкрепят талантите на децата си.

Школи по актьорско майсторство, танци, рисуване, пеене, поп и джаз за деца, различни спортове и др. ще представят дейността си на малки щандове, разположени в „празничната” зона.

Забавна програма за децата:

Кътове за децата (школи за сценични и изобразителни изкуства)

Детски хор

Спотрни танци

Поп и Джаз за деца

Шествие с маски

Спортни мероприятия в този ден:

На състезателно трасе за вело надпревара и поле за бадминтон малчуганите ще мерят сили самостоятелно или в отбор, а на асфалтови „пана” те ще покажат таланта си в рисуването. Разбира се, жури ще оценява и раздава наградите.

От сцената ще пеят, свирят и танцуват:

Акордеонен състав „Квартет КОРД”, вокални групи „Щурче”,

„Пим-Пам”, „Дъга”, „Какао”, танцови школи „Памбос”, „Дежаву”, „Блясък”, “New X”, „Киви”, шоу „Илюзионисти”. 

За организаторите:

Столична Община в лицето на г-н Христо Ангеличин – заместник-кмет, направление „Култура, образование, спорт и превенция на зависимости”, Район Оборище, Си Ей Ес ООД, New X, МГ Медия.

Заповядайте, очакваме Ви!

Ден: 29 май (неделя)

Място: парк „Заимов” (бул. Янко Сакъзов, ул. Кракра)

Начало: 11:00 ч.

Финал: 20:30 ч.

 
По темата: