Запознай се с Лейди Гага в Париж – подарък от CITY TV


50-те най-големи фена на звездата срещат своя кумир!

Двама от зрителите на СИТИ ТВ ще имат възможността да се срещнат очи в очи с невероятната, непредвидима, изумителна Лейди Гага!

На 15 юни в Париж певицата организира ексклузивна среща с 50-те си най-големи фена от цял свят! Двама от тях ще бъдат от България и са зрители на СИТИ ТВ!

Тайното събитие е в подкрепа на новия албум на Лейди Гага Born This Way – на пазара от 23 май от Юнивърсал Мюзик България. Очаква се певицата да направи мини концерт, като изпълни няколко свои песни и раздаде специални награди на най-големите си фенове.

Единственото условие, което зрителите на СИТИ ТВ трябва да спазят е, да гледат музикалната телевизия и да внимават за моментите през деня, в които изненадващо се появява снимката на Лейди Гага. След това – да се регистрират на http://city.bg/news/gaga/ и да попълнят формата за играта като напишат кой клип е вървял по СИТИ ТВ, точно когато са забелязали образа на любимата си певица в ефир.

СИТИ ТВ ще определи победителите чрез томбола и двамата късметлии ще заминат за ексклузивния закрит концерт в Париж на 15 юни. Кампанията се провежда със съдействието на Юнивърсал Мюзик България.

 
По темата: ,