Запознайте се с Риана и нейния роб на каишка! (S&M – видео)


Скандалната визия компенсира по-простоватата мелодия!

С петия си студиен албум Loud, Риана (Rihanna) доказва, че определено заслужава място сред топ звездите на световната музикална сцена. Проектът направи своята премиера на 12 ноември 2010 година, като дебютира под номер 3 в американската класация за албуми Billboard 200.

След като филмира парчетата Only Girl (In the World) и What’s My Name? с участието на рапъра Drakе, Риана е готова с поредното си атрактивно видео предложение от Loud – към третия официален сингъл от записа, S&M.

Клипът изобилства от разнообразни и ексцентрични визии на Риана, садистични намеци, както и приятелско намигване към медиите. Специално „участие“ в лентата взима и скандалният блогър Perez Hilton, който е представен в образа на покорното кученце на Риана.

„Може и да съм зла, но съм адски добра в това“, пее тя.

„Сексът е във въздуха. Не ми пука, кефя се на миризмата! Тоягите и камъните могат да ми счупят костите, но веригите и камшиците ме възбуждат.“, признава лиричната героиня на певицата.

На пръв поглед, парчето звучи като недотам хитова смесица между “ Only Girl (In The World) ” и “Shut Up And Drive”. Но дали скандалният клип ще спаси сингъла или той ще последна съдбата на Кристина Агилера, която също си поигра на „робство“ в “Not Myself Tonight”?

Използвано е инфо на Avtora.com

 
По темата: ,