Защо бандата на Люси е No Angels? Например, Надя има СПИН!

Дано поговорката „С каквито се събереш, такъв ставаш“ не важи за нашана Люси Дяковска!!!

Певицата Надя Бенаиса от “No Angels” може да лежи 10 г. в затвора, ако бъде призната за виновна, че е заразила съзнателно свои интимни партньори със СПИН.

Певицата от групата „No Angels“ Надя Бенаиса се призна за виновна по обвинения за нанасяне на „тежка телесна повреда“ заради това, че е правила секс без предпазни средства, знаейки, че е HIV-позитивна.

Член на популярната поп група е и българката Люси Дяковска.

28-годишната Бенаиса заяви, че съжалява и не е имала намерение да зарази нарочно никого, предаде ВВС. Според обвинението обаче Бенаиса преднамерено е заразила един мъж и е имала намерение да зарази още двама интимни партньори, които за щастие не са били инфектирани.

“От цялото си сърце съжалявам”, пророни през сълзи Надя от подсъдимата скамейка и така призна вината си, пише Труд. Тя разказа откровено историята си. Като бременна през 1999 г. се подложила на ХИВ-тест, който се оказал положителен. Лекари я успокоили, че болестта не се е развила и може да се овладее медикаментозно. Така Надя сметнала, че не е заплаха за партньорите си. Правила 5 пъти секс с трима.

Надя Бенаиса беше арестувана през април м.г., преди да излезе на сцената на нощен клуб във Франкфурт, и прекара 10 дни в ареста. Сред призованите да свидетелстват в съда е и колежката й – българката Люси.

Толкова много страдание пося по света, обърна се заразеният към неговия жив кошмар с нежен образ.

Ако бъде призната за виновна, певицата ще трябва да излежи присъда от шест месеца до 10 години затвор.

„No Angels“ бяха сформирани през 2000 г. и се превърнаха в най-успешната немска момичешка група.

Люси Дяковска бе сред най-обичаните звезди, станали част от журито на Music Idol. При все откритите си хомо забежки, тя показа строг професионализъм.

По инфо на BLife

Music Idol 2 Люси И No Angels Начална Песен 14.05.2008 High-Quality