Защо БГ мъжете превъртяха по MILF – чети в ELLE

Списание ELLE откри новата Наоми Кембъл и наследника на Мехмет

Списание номер 1 в света на модата намери новите Наоми Кембъл и Мехмет от „Перла”. Аиша и Еркан са победителите от конкурса Best model of the world и са обречени да станат известни модели. В мартенския брой на ELLE можете да прочетете как се тръгва по пътя на славата, каква е съдбата на една звезда от модния подиум, както и личните истории за двамата.

В новия брой на ELLE читателите могат да се запознаят с Калина Иванов – българката, която покори Холивуд. Нейната работа като филмов художник може да се види в хитове като „Мълчанието на агнетата”, „Слийпърс”, „Мис Слънчице” и др. Тя успява да спечели престижната награда „Еми” с проектите си за филма „Сивите градини” на HBO. Талантливата художничка разказва пред ELLE какво я свързва с Робърт Редфорд и как се чувства като българка в Холивуд. В списанието могат да бъдат видени и нейни скици.

ELLE среща своите читатели с друг известен на Запад българин – Ростислав Комитов. Той е един от създателите на студиото за мебели Fairactivities в Берлин и заедно със своите партньори прави първия екопанаир в рамките на седмицата на модата в немската столица – The Key.to.

Кейт Мос споделя пред ЕLLE: „Толкова лошо се поддържам, че когато успея да отида на процедура за лице или масаж, се чувствам сякаш съм направила нещо невероятно”. Въпреки това, тя споделя някои от малките си трикове и тайни, чрез които успява да изглежда винаги неотразимо.

С мартенския си брой списанието кани читателките си на разговор по женски, без задръжки. Интимните теми са за перуките за Венериния хълм, които набират все по-голяма популярност, и за новия хит сред жените по света – избелване на ануса. Последната процедурата отстранява тъмното кръгче, което се подава изпод прашките, обяснява топхирург, който практикува избелването в естетична клиника в Маями. Много от звездите като Лара Флин Бойл и дори Роби Уилиямс вече са се подложили на тази процедура.

Другата тема, по която списание ELLE говори без задръжки, е широко разпространилото се сред младите мъже явление MILF. Абревиатурата, която звучи доста нецензурно (Mother I Would Like to Fuck), вече набира последователи и в България. ELLE търси отговор на въпроса защо момчетата искат сексуални контакти с доста по-възрастни жени, както и обратното. И дали търсят само секс или е възможна и по-сериозна връзка.

На корицата на списанието блести Мариана Попова, четири седмици след раждането на дъщеря й Мария-Магдалена. Тя разкрива подробности за връзката си с Ханес, за бъдещите си професионални планове и за слуховете, свързващи я в афера с президента Георги Първанов