Защо Диана Найденова напуска Нова телевизия

Известната телевизионна водеща Диана Найденова изчезна от ефира. Журналистката е напуснала Нова телевизия, съобщава Канал 3.

Тази е причината от ефира да изчезне и предаването й „Карай направо“. В него зад волана на горещото шофьорско място под прицела на въпросите на Найденова попадаха не един и двама политици от средите на управляващи и опозиция.

Липсват подробности около бъдещите й планове и проекти. Към момента телевизията мълчи за истинската причина „Карай направо“ да изчезне от програмата й и не обелва дума за напускането на Диана Найденова, която преди години именно в нейния ефир даде освен радиозвук, и картина на проекта си „Челюсти“.

Журналистката официално потвърди новината за раздялата си с Нова телевизия. Пред агенция ПИК обяви, че няма драма с напускането й. Ето какво още каза водещата на „Карай направо“.

Интервю на Асен Рашков

– Г-жо Найденова, защо се разделихте с Нова телевизия?
– Няма никаква драма в тази раздяла. Реших, че имам нужда от промяна и малко почивка. Проектът беше чудесен. Сложих точка за известно време. Сега ще работя по нещо ново.

– Тоест решението за раздялата идва изцяло от Ваша страна?
– Да. Искам да работя по някакъв нов проект. Имам нужда от малко време за семейството си. За няколко месеца имам нужда от почивка, но наистина няма драма в случващото се. Аз помолих колегите да сложим точка на „Карай направо“.

– Но рубриката Ви „Карай направо“ беше успешна.
– Да, така е. Да приемем, че това е някакъв професионален завой след три години каране направо. Всичко е окей.

– Новият Ви проект отново ли ще бъде в сферата на медиите?
– Да, живот и здраве. Но първо искам да си почина за известно време.

Инфо: Агенция ПИК