Защо Ива Екимова от ТВ7 не се омъжва за Петрозар

Ива Екимова: Не мисля за брак

След като изгря в телевизионното шоу „Невада“, дълго време беше водеща в MM, водеше рубрика в сутрешното предаване на БНТ, сега прекрасната усмивка на Ива Екимова ни радва от ефира на TV7.

“С предложението на продуцентите от „Междинна станция“ Иван и Андрей се завърнах у дома. Определено ми харесва да съм на екран“, споделя Ива, която е на корицата на последния за годината брой на списание GRAZIA.

Пред изданието водещата на „Жените говорят“ споделя, че не се сблъсква с женска злоба на работното си място, а точно обратното – разбира се перфектно със своите  колеги Мая, Венета и  Жени. „Досега всички жени, с които съм общувала, са били добронамерени.  Вероятно каквото даваш – такова получаваш.“

Макар да се чувства перфектно в телевизията, Ива признава, че нейният пристан е домът, където са дъщеря й и любимият й мъж – Петрозар. За връзката между двамата Ива казва с усмивка: „Засега не смятам да се омъжвам за него. Не че не ми е минавало през ума. Имаме чудесна връзка, защо да я разваляме с брак.“

В празничния декемврийски брой на списание GRAZIA ще откриете още интервю със зашеметяващата Кейт Бланшет, както и най-актуалните тенденции за вашия гардероб и за вашия дом.