Защо се разпада група Ice Cream?

Любовница разтури легендарната хит-хоп група „Айс Крийм“ точно в началото на лятото, когато са засипани с купища оферти за концерти и участия. Блондинката Петя Алекса се оказа в дъното на скандала между музикантите, пише в. „Телеграф“. От известно време тя имала интимна връзка с фронтмена на групата Малин Миланов – Монти.

Самата красавица от няколко години се мъчи да пробие в родния шоубизнес и покрай залюбването си с колегата решила, че това е звездният й шанс да я забележат. Петя натискала пълничкия рапър да я вземе като част от успешната формация – така хем влюбените гълъбчета ще са си постоянно заедно, хем и тя ще изкара пари.

Останалите двама от „Айс Крийм“ – Даниел Димитров-Айса и Мартина Иванова, обаче и дума не давали да се каже по въпроса. Те били твърдо против напористата блондинка да стане част от бандата им. Затова поставили ултиматум на колегата си да избира – или тях, или нея. Монти обаче бил твърде заслепен от любовта си към дългокраката Петя и предпочел да се радва на бедрата й, отколкото да продължи с дългогодишния си партньор и певица.

След като вече няма „Айс Крийм“, Монти и Петя вече ходят на общи участия само с личните си псевдоними. За да им правят контра, вече бившите им колеги Мартина и Айса са си направили отделен дует и преди ден се похвалиха с първата си песен в социалните мрежи. Тя се нарича „Ръката ми хвани“ и е дело на Атанаса Георгиев – Насо, познат от бившата момчешка банда „Групата“. Даниел и Марти вече са снимали видеоклип към парчето и до броени дни го пускат в мрежата, за да дразнят бившите си авери.

Монти обяви, че от 25 август 2017 г. Ice Cream няма вече да съществува.

Изпълнителят разкри новината чрез лайв видео във Фейсбук, като до него за подкрепа беше добрата му приятелка певицата Петя Алекса. До тази дата групата ще направи още няколко участия, които са гарантирани с договори.

Той изтъкна, че вина за случващото се имат той, Даниел Димитров – Ice и Мартина Иванова, които са част от актуалния състав на групата, както й предишни нейни членове.Той заяви, че му е изключително трудно да говори заради всичките писания в различни медии, много от които определят, че Петя е виновна за разпадането на бандата.

Монти разказа накратко историята на Ice Cream – за първата раздяла през 2008 г., за връщането на сцената отново през 2012 г., за напускането на Елена Брусарска през 2015 г., за творческите неразбирателства с новия екип през 2016 г. и „нажежената атмосфера“ през последните няколко месеца.

Оказва се, че той, Мартина и Ice имат различни гледни точки за това по какъв начин да се развива съвместният им проект и неразбирателството е взело връх. Тримата имат различни мнения как трябва да изглеждат клиповете им, как да звучат песните и какви текстове да имат.

„Да работим стана невъзможно. Исках да го обявя с другите, но те по някаква причина не желаят да седнем и да говорим“.

Частично по инфо на Avtora.com

 
По темата: