Защо Слави Трифонов смути Арена Армеец

Краката на Слави блокираха, двама гардове го изнасят след концерт в „Арена Армеец”

Вокалистката на „Ку-Ку бенд“ Цветелина Грахич изненадващо обяви, че напуска „Шоуто на Слави“ след трите поредни концерта на Трифонов в „Арена Армеец“. Причината, която екипът му изтъкна пред медиите, е, че певицата искала да гради солова кариера.

Истината обаче била далеч по-грозна. Дългия уволнил Грахич още след финала на втория си концерт на 16 юни, доверяват очевидци на случката. След слизането на целия бенд от сцената, Слави седнал на стол в близост до трибуните и привикал Цветелина със суров тон. Между двамата се разразил жесток скандал, в който шоуменът крещял на подчинената си и я хокал с цинични изрази.

В продължение на 15 минути изпълнителката стояла пред седналия си шеф като наказана ученичка с кахърна физиономия и пълни със сълзи очи. Трифонов ръкомахал разпалено, а ръцете му минавали толкова близо до лицето на певицата, че за момент всички наоколо си помислили, че ще замахне да я удари. Хора от екипа на учиндолеца разкриват, че повод за неистовия му гняв станало неадекватното поведение на Грахич, което демонстрирала преди и по време на спектакъла. Припомняме, че след концерта му преди 2 години отново в „Арена Амреец“ вокалистката на „Ку-Ку бенд“ отнесе люта глоба заради твърде разкрепостеното си държание на сцената и зад нея.

Тогава Цветелина не се посвени да показва нецензурни жестове пред зрителите и да се опипва по интимните части пред камерите. Отношенията й с Дългия висели на кантар още след тази случка, но този път тв водещият не успял да сдържи гнева си и дори не почакал тълпата да се разотиде, а унижил и изпъдил певицата пред очите на стотици хора. Договорът й бил прекратен моментално, а мястото й в шоуто било заето от колежката й Невена Цонева, която е половинка на барабаниста Венко.

Поредицата от концерти на Слави не преминала гладко и заради влошеното му здравословно състояние. Наблюдателни зрители доверяват, че на слизане от сцената и в трите вечери той е бил придържан от двама гардове. „Очевидно краката му са отказали напълно. Не можеше да отлепи десния си крайник от земята и го влачеше с ръце. Подпираше се на охранителите на всеки сантиметър, който изминаваше, а следващия път сигурно ще го изкарват и прибират с носилка“, коментират пред „Ретро“ очевидци.

По време на изпълненията си пък на няколко пъти Трифонов направил опит да се изправи от стола си, подпирайки се на микрофона, но не успял и щял да събори стойката върху аутокюто си.

Инфо: вестник Ретро