„Защо ти и защо сега“ на Ирина Флорин – мокра видео премиера

Гледай Ирина Флорин – Защо ти и защо сега онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=iAAs43YFzwk

Ирина Флорин преживя минипотоп на снимачната площадка. Поне 20 литра вода се изляха върху певицата за снимките на новия й клип „Защо ти и защо сега“.

Всъщност това е последният филмиран сингъл от албума „Копринена жена“, който натрупа поредни червени точки за Ирина. През есента тя подхваща нов проект. Режисьорът Васил Стефанов омеси гласа и чара на Ирина, текста на Биляна Димова и музиката на Жоро Георгиев от „Остава“ в черно-бяло зрелище. Всичко звучи в стила на Флорин – класически поп. Също толкова изискан е и външният вид на Ирина, която този път реши да сподели фешън идеи със старата си приятелка Юлияна Дончева. Роклята и обувките са от колекциите в бутиците на бившата депутатка. Флорин по традиция е без помпозен макиаж и прическа, пише Стандарт.

„Винаги държа на естественото. Моят стайлинг е адекватен на музиката, която правя – а тя не допуска шарени гримове и измислици“, коментира Ирина. Тя е в перфектна форма. Рано сутрин кара колело в съседния южен парк. След това взима бърз душ и вдига гирички в продължение на 40 минути. Веднъж в седмицата ходи на хипокси упражнения, които поддържат идеалния й силует, свежестта на кожата и енергията на духа.

Холивудската терапия е любима на Ирина, защото не е гарнирана с гаднярски диети – затова през зимата посещава три пъти студиото.

Инфо: BLife