Засмени „Нощни смени“ в хит на Marteen & Daze – видео

Гледай Marteen & Daze – „Нощни смени“ онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=hBRHs4mIjqY

Marteen & Daze стават все по-отракани и ошлайфани в нов летен хит – „Нощни смени“. Досега най-известните ми проекти са „Между нас“, „Промяната си ти“ и „Mine“.

Ето как самите те представиха „Нощни смени“ във Фейсбук:

„Такааа… Дойде и нашият ред! Тази неделя (16.06) очаквайте новата ни песен + видео – Нощни Смени!
Във видеото ще можете да видите „ексклузивно“ чудовището от Лох Нес, появата на 2 съмнителни субекта (демек ние) и разбира се преобладаващо присъствие на красиви същества от нежния пол, без които клипа НЕ би ставал за гледане (да си го кажем)…

С 2 думи – чуйте и вижте за какво става въпрос в неделя като се надяваме да ви харесва това, което сме подготвили заедно с Gold Grippin! :)) чиърс“

Marteen & Daze – Нощни Смени (Official Video)

Видео : GOLD GRIPPIN / Русен Минчев , Габриела Минева/
Илюстрации : Христофор Минев

Музика: Daze
Аранжимент: Marteen, Daze
Текст: Marteen, Daze
Mix: Nibz™

С участието на балет „MaGia“

Daze & Marteen са млади хип-хоп и RnB изпълнители.

Рап дуото съществува от 2011 г., когато дебютира с първия си официален видеоклип “Промяната си ти”. Песента е насочена към младото поколение в България и въобще към всички хора, които търсят промяната. Дебютът носи на момчетата няколко номинации за наградите на БГ Радио 2011 -за песен на годината, дебют, видеоклип, текст, група. Във второто си парче “Mine” Daze & Marteen отново залагат на модерно RnB звучене.

От октомври 2012 г. те са част от семейството на Dazibao Publishing. С помощта на лейбъла те ще имат възможността да заявят своето място на българската музикална сцена.

Daze (Дейз) – Владислав Колев

Още от малък проявява своя музикален и най-вече певчески талант. В първи клас се записва на частни уроци по солфеж и акордеон. Година по-късно се премества да живее в Стара Загора, като през времето, прекарано там, участва в различни хорови и вокални формации, както и състезания и музикални конкурси. Освен това се занимава и с други аспекти от музиката, като бийтбокс, DJ-ing, композиране на инструментали и работа с музикални програми, свирене на пиано и китара. През 2008г. завършва ГПЧЕ „Ромен Ролан” и започва да следва психология в Германия. Не след дълго той осъзнава, че музиката е истинското му призвание и поради тази причина се връща в България като записва специалност „Компютърно музициране” в Нов български университет. Занимава се професионално с пеене от 2010г.

Marteen (Мартийн) – Мартин Сираков

Още от детската градина взима уроци по пиано, след което го приемат в музикалното училище НУМТИ „Добрин Петков” в Пловдив. През 2006 г. завършва средното си образование с профил пиано.

Мартин решава, че иска да продължи в друга посока развитието си, но отново свързана с музиката. Решава да следва “Тонрежисура” в Нов български университет, където се дипломира успешно през 2011г. В момента следва магистратура “Музикален мениджмънт”.

“Искаме да експериментираме и да се развиваме, все пак сме съвсем млади изпълнители. Вярваме, че имаме какво да покажем и тепърва ще се чува за нас”, споделят Daze & Marteen.

Официален фейсбук профил: http://www.facebook.com/Daze.Marteen

 
По темата: