Завъртат филм „Планета Дерби“ – виж ТУК концерта в Пловдив!


Филмът за „Планета Дерби 2010“ тръгва по „Планета“

След като миналата седмица телевизия „Планета HD“, а след нея и телевизия „Планета“ излъчиха пълния запис от концерта-спектакъл в Пловдив, ознаменувал националното турне „Планета Дерби 2010”, ето че тази седмица зрителите на музикалните канали ще видят и документалния филм за турнето.

Заклетите фенове на поп-фолка не са пропуснали да проследят какво се случва в Дневниците на турнето, но сега за първи път ще могат да се насладят на най-интересните моменти, хванати от камерата на „Планета“ през месеца на най-голямото музикално събитие в България.

Нашата телевизионна разходка ще започне от Видин, за да завърши в Благоевград. Ще преминем през новите градове-домакини Ботевград, Търговище, Ямбол и Смолян, ще отведем зрителите и до експлоадиращите от емоции традиционни градове на турнето. Няма да пропуснем морето, където стават най-големите купони през лятото.

В документалния филм „Планета Дерби 2010“ ще видите кой с кого бе на турнето, кой празнува, кой как се весели и какви щуротии сътвори през юли и август.

Ако останете с програмата на „Планета“ и „Планета HD“ ще видите артистичните превъплъщения на звездите, спечелили си много почитатели сред публиката.

Филмът за турнето „Планета Дерби 2010“ ще бъде на екрана на телевизия „Планета HD“ в петък и събота от 21 часа, а за тези, които желаят да го гледат по телевизия „Планета“ – премиерата е в събота и неделя от 20 часа.

Инфо и снимки: Planeta.TV

Планета Дерби 2010 – Концерт в Пловдив ( 1 част)

Планета Дерби 2010 – Концерт в Пловдив (2 част)

Планета Дерби 2010 – Концерт в Пловдив (3 част)

Планета Дерби 2010 – Концерт в Пловдив ( 4 част)

Планета Дерби 2010 – Концерт в Пловдив ( 5 част)