Завинаги свързани еп. 109, 110, 111, 112, 113 с онлайн видео от 20, 21, 24, 25, 26.07.2017

Драмите между Манав и Арчана в Завинаги свързани приключват с решението на Арчана да напусне работа. Сатиш не е щастлив, но уважава желанието й. Инцидент у дома обаче променя връзката между бившите съпрузи. Манав спасява Сулочана от астматичен пристъп, с което спечелва сърцето на Арчана завинаги.

Вайшали се омъжва, но бракът й не е осеян с цветя и рози. Съпругът й изпитва съмнения относно бъдещето им заедно. Манджу налива масло, като започва да плете интрига, според която Манав има тайна връзка с Вайшали.

Манджу осъзнава, че не може да се справи с децата си, заради което се принуждава да извика свекърва си да живее с тях. Винод е много щастлив, но в същото време разгневява баща си, който се чувства изоставен. Сулочана се разкъсва на две, но накрая приема да се премести при младите. Манджу обаче се отнася към свекърва си като към прислужница.

След серия от инциденти в завода Манав отказва да си тръгне, а моли и Арчана да не го прави. Двамата започват да се сближават и дори Шравани не може да застане между тях. Савита е щастлива и се надява този път да се съберат завинаги.

Засрамен от факта, че Варша издържа семейството му, Аджит се залавя за работа във фабриката. Но фактът, че е роднина на Манав и Сатиш, не му помага. Съдружникът на Сатиш го третира като прост работник, а това го ядосва. В същото време Расика продължава да харчи безобразно пари, за да поддържа високия си стандарт пред приятелките си.

Варша прави всичко, за да събере влюбените и многократно прави опити да ги събере. Междувременно нейния собствен брак започва да се клати, заради желанието на съпруга й да имат дете.

Използвайки синът на Сачин, Шравани отново излиза на сцената…

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net