Завинаги свързани еп. 308, 309, 310, 311, 312 онлайн и по Диема фемили – 03, 04, 07, 08, 09.05.2018

Ревността на Пуни води до проблеми между Ови и Арджун в Завинаги свързани, а Пурви твърдо отказва да му прости.

След годежа разстроеното момиче си тръгва от дома, а Арджун безуспешно се опитва да се срещне с нея. Двамата все пак се виждат, а той я уверява, че веднага щом Ди Кей се върне от Австралия, ще му разкрие истината за връзката им и ще се оженят. Междувременно Ови му признава, че има съдебни проблеми заради неспазен договор и го моли да й помогне, като запази истината в тайна от баща й.

Арджун отново вижда възможност да развали годежа и решава да си замълчи докато проблемите на Ови се решат.

Манав се дразни, че съпругата му се вижда с дъщерите им, но в същото време е изненадан, че те се отнасят с нея, като с прислужница. Арчана го уверява, че няма да им разкрие истината, а той не пропуска да й напомни, че след три месеца ще се разведат.

Междувременно двамата планират сватбата на Ови, която местен гуру определя за след три месеца. Арчу не успява да скрие сълзите си и той е толкова смутен от нежеланието й да се раздели с тях, че й предлага да останат заедно.

Младата жена обаче не е готова да се откаже от обещанието към Сачин и отказва. Междувременно Пуни разбира, че сватбата й е в ход и се чуди как да я саботира.

Винод и Манджу са обидени, че Арчана не ги е поканила на годежа на племенницата им, но после разбират истината и й се извиняват. Пуни прави опит да саботира венчавката на Арджун и се обажда на Ови, твърдейки, че годеникът й има любовна афера в службата. Тежду, Арчана и Пурви разсейват съмненията й. И я молят да не вярва на лъжите на непознати.

Дамодар планира да възроди кариерата си, а Савита научава за годежа на внучката си и решава да я изненада, като пътува за Индия. Тя обаче скрива плановете си от всички, тъй като държи да ги изненада. Манав наема гуру, който определя ден за сватбата след три месеца. Арчана е разстроена, че вече няма да е част от семейството, което отново разстройва и обърква Манав. За да го разсее тя му напомня, че е редно да признае на Савита, че двамата са все още женени и са пред развод. Притеснен от реакцията на майка си, той отказва. И споделя, че се надява тя никога да не научи за тези шест месеца съвместно съжителство.

Съдбата обаче им готви изненади…

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net