Завинаги свързани еп. 328, 329, 330, 331, 332 по Нова и онлайн – 31.05., 01, 04, 05, 06.06.2018


Арджун е арестуван, Арчана моли Ди Кей да му помогне (01-и юни)

Тайни от миналото, неочаквани признания, очаквани обяснения в любов и един брак, който продължава да се държи на ръба. Това ще видят зрителите на Завинаги свързани тази седмица.

В сериала ще видим как Арчана продължава да защитава дъщерите си и дори открива спестовни сметки на тяхно име. Тежду започва да се съмнява, че Ови е вманиачена по Арджун, а не е влюбена наистина в него.

Младият мъж упорито се бори, за да спечели одобрението на Пурви и Арчана, а Сулочана му помага. Дъщеря й обаче приема зле тези предложения — тя категорично отказва да приеме, че младият мъж наистина обича дъщеря й.

Когато обаче Арджун се притичва на помощ на семейството, след като Сулочана припада, а после се оказва в затвора, тъй като в колата, която кара, намират непознат мъж. Ди Кей се намесва по настояване на Арчана, но не успява да го освободи. Арчу обаче му издейства освобождаване под гаранция и той се връща към работата си.

Сохам получава за задача да отвлече Манав, а Вайшали разкрива на дъщерите на Арчана, колко много ги обича и как е мислела за тях, дори и когато не са били до нея. Манав обявява, че е готов да се завърне в Канада, а Сачин отказва да приеме идеята, че Арчу и Манав могат да останат женени и след това. Ови получава предложение да се снима в рекламна кампания, но отказва. Тежду и Савита я разубеждават, но Арчана се застъпва за нея. Дъщеря й обаче решава да й направи напук и приема предложението. Арчу се притеснява и то с основание. Оказва се, че фирмата, с която Ови ще работи има ужасна репутация. Тя се опитва да спре дъщеря си да не прави грешка, но без особен успех…

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net