Завинаги свързани еп. 86, 87, 88, 89, 90 с онлайн видео от 19, 20, 21, 22, 23.06.2017

Невероятен скандал едва не проваля сватбата на Варша и Сатиш в Завинаги свързани. И само благодарение на бързите реакции на Винод, сватбата не е провалена.

Манав се мести при тъстовете си за пет дни, за да изпълни задълженията си на зет. Шравани ревнува все по-яростно от Арчана и е гневна, че Савита е променила отношението си към нея. Пред Манохар и Дамодар Савита си признава, че е обикнала снаха си, но пред бъдещата булка твърди, че се държи любезно с нея, само защото е помогнала на дъщеря й.

Расика открито завижда на Варша за успешния брак със Сатиш и прави всичко, за да провали сватбата. Тя дори тормози снаха си, прогонвайки я от дома си като недостойна. И убеждава Аджит, че ще я отстрани от живота им завинаги.

Арчана моли Сатиш да помогне на Манав да запази сервиза си, а Шравани получава болки в корема. Лекарите я съветват да се пази повече и да се грижи за бебето, но тя не може да остане спокойна, тъй като яростта я изяжда.

Варша кани Савита, Вандида и Арчу на моминското си парти. Именно там Савита признава пред Сулочана, че е започнала да обиква снаха си. Сулочана отправя молби младите да се съберат, но за съжаление Шравани продължава да хвърля сянка над щастието им.

Сулочана получава астматичен пристъп и само благодарение на бързите реакции на Манав успява да се възстанови. Докато е в дома на сватовете си, той успява да направи жест и към Манджу. Тя е обвинена в кражба от скъп бижутерски магазин. Зет й се оказва там готов да й помогне и успява да докаже невинността й. Въпреки че продължава да не го харесва, Манжу не може да забрави добрината му.

В Завинаги свързани щастието на героите, върви ръка за ръка с нещастието. Расика намеква на Бавна за аферата на снаха й с бившия й шеф Ашвин. Бавна обаче не се поддава на провокациите на приятелката си. Тя заявява, че темата е много деликатна и не смее да повдига въпроса пред сина си. В действителност обаче се е привързала към Варша, която я е спечелила с нежеланието си да прахосва твърде много пари за сватбата. Въпреки това Бавна кани към 500 гости, а Сатиш се тревожи, че сватовете му ще изпаднат в затруднение.

При разговор между майка и син, Бавна споделя със Сатиш за разкритията на Расика за снаха й. Синът й обаче е категоричен. Той се вълнува само от настоящето и бъдещето на Варша. Самата тя на няколко пъти се опитва да му разкаже историята с Ашвин, но той отказва да я изслуша.

Манохар се оказва обран дни преди сватбата и няма как да плати за тържеството. Той е готов да признае на Сулочана, но Манав успява да го спаси в последния момент. Младежът взима заем от Гириш, за да помогне на тъста си. Това смущава Арчана, която споделя с баща си. И научава от него цялата истина.

Арчана и Манав приемат да отведат Варша до олтара. Савита пък озадачава Шравани, като предлага на снаха си да сложи Синдур.

В деня на сватбата Аджит кани Урмила и Ашвин на венчавката. Варша едва не припада, а Расика триумфира. Но дори и скандалът, който назрява не разколебава Сатиш. Брачният обред е извършен и двамата са венчани. Скандалът идва след това, когато Варша научава, че Урмила е братовчедка на съпруга й…

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net