Завинаги свързани еп. 89, 90, 91, 92, 93 с онлайн видео от 22, 23, 26, 27, 28.06.2017

Сватбата на Варша и Сатиш минава благополучно, но не и семейния им живот в Завинаги свързани. От уважение към съпругата си, младият мъж й предлага да спят разделени, докато е готова да му стане истинска жена. Междувременно Ашвин си припомня моментите с младоженката и й прави скандално предложение — да възобновят връзката си. Тя е потресена от думите му, още повече че се сприятелява изключително много с Урмила.

Манохар и Сулочана са изключително благодарни на Манав за помощта с парите. Той ги уверява, че сам ще върне заема на Гириш, но събитията поемат в друга посока. Манав обещава на съпругата си да се погрижи сестрите й да са щастливи. Сулочана обаче се тревожи, че Ашвин ще опозори дъщеря й и разкрива истината на Вайшали.

Шравани пак напада Арчана, че се опитва да си върне Манав. Тя й признава, че е влюбена в него, но няма да се опитва да му попречи да изпълни дълга си към нея. Савита признава пред Дамодар, че съжалява за развода на сина си и снаха си. А това настройва бременната Шравани още повече срещу новото й семейство.

Урмила прави опити да се сприятели с Варша, а Ашвин се опитва отново да се докопа до нея. Когато й предлага отново да подновят връзката си тя е шокирана и не иска и да чуе. Готова е да разкаже всичко на Сатиш, но се спира, когато си спомня за Урмила и приятелството й.

Расика и Аджит продължават да кроят планове как да разбият живота на Варша, за да я съсипят. Той й предлага да разкрият истината на тържеството на Урмила. Шравани пък научава за заема на Манав от баща й и го напада, че прави всичко, за да е щастлива първата му съпруга.

Дамодар все повече се привързва към Арчана и й предлага да спре да пие, ако двамата с Манав останат женени. Самата тя обаче подкрепя съпруга си да прояви разбиране към Шравани, тъй като е бременна и в трудно положение.

Манав научава за тормоза над Варша и предупреждава Ашвин да не я закача. Той му отправя заплахи, че сам ще разкрие на съпругата му истината, ако не остави момичето на мира. Сатиш споделя с Арчана, че до няколко дни ще се реши делото за сервиза на Манав и забраната ще падне. Тя пък решава да организира тържество за предстоящото раждане на бебето на Шравани.

За да осигури за партито Манав продава мотора си. Въпреки това бъдещата майка не е щастлива и ревнува от снаха си.

Расика продължава да тормози Вандита. Тя предупреждава Савита, че ако не й измоли прошка за поведението си, ще изгони дъщеря й. Самата Савита иска да прибере момичето у дома, но дъщеря й се противи. Тя е убедена, че ако животът с мъжа й и свекърва й стане непоносим едва тогава ще напусне дома им.

По време на официална вечеря, на която са поканени и сватовете на Арчана, Расика се опитва да разкрие истината за връзката на Ашвин и Варша. Планът й е осуетен, но в яда си тя удря шамар на Вандита. Ашвин прави скъп подарък на Варша, който тя е принудена да приеме.

Аджит изнудва Вандита да накара майка си да разкаже на Бавна и Сатиш за връзката й с Ашвин, но Савита отказва да участва в интригата. Тя предупреждава Варша за плановете на двамата злодеи и за намеренията им. Междувременно Манав се разболява, а Арчана се грижи неизменно за него. Това трогва още повече Савита, която споделя с Дамодар, че съжалява за развода на двамата. Шравани обаче я чува и вдига пореден скандал на Арчана. Малко след скарването тя се плъзва и пада по стълбите, но е хваната от Гириш навреме.

Той усеща, че дъщеря му не е щастлива в този дом и я моли да се върне у дома. Шравани отказва, но моли баща си да изгони Арчана от дома си. Момичето го уверява, че ще си тръгне веднага след като приключи тримесечния срок. Савита дочува Шравани и я предупреждава, че няма право да гони снаха й от дома. А Арчана ще си отиде едва когато му дойде времето.
Фатално привличане

Ашвин продължава да се опитва да се докопа до Варша и я кани със Сатиш на вечеря. За голяма изненада на Урмила, тя отказва да отиде.

Манохар и Сулочана искат да помогнат на Манав за заема, но Манджу ги заблуждава, че Винод е против идеята да ипотекират дома си. Съпругът й я опровергава и заявява, че са длъжни да окажат подкрепа на младия мъж. Той уведомява още жена си, че новият им дом е почти готов, но смята да премести и родителите си там.

Вандита е изгонена от Аджит, след като осуетява плана му. Манджу вразумява брат си и той прибира жена си обратно, но тайната му е разкрита. Вандита разкрива пред семейството намеренията на Расика и Аджит да съсипят Варша. Савита я успокоява, че няма да разкрие тайната й на никого, а Арчана я съветва да разкаже всичко на мъжа си и свекърва си. Манджу моли Расика да спре да тормози Вандита, но майка й не се отказва.

Расика разкрива на Бавна за аферата на Варша и Ашвин, но я оставя с убеждението, че връзката им продължава. Тя е убедена, че Ашвин никога не би причинил подобно нещо на Урмила. Бавна е объркана от думите на Расика и се колебае дали да разговаря с Варша. Савита пък най-после поставя на място Шравани, като й забранява да се меси на Арчана и да я обижда.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net