Завинаги свързани онлайн и по Диема фемили – еп. 313, 314, 315, 316, 317 от 10, 11, 14, 15, 16.05.2018

Появата на Савита в дома на Манав и Арчана не завършва добре. Снаха и свекърва се срещат за първи път след 18 години, а вбесената Савита прогонва Арчу, без дори да знае причините да е със съпруга си. Сачин обяснява на баба си проблема, а тя се опитва да излъже полицията, че снаха й сама е напуснала.

В крайна сметка съдийката по делото изпраща съдебен пристав, който да установи дали двамата съпрузи живеят заедно.

Междувременно Пурви се притеснява, че някой се опитва да я изложи пред Ови заради връзката с Арджун и търси начин да го открие. Пуни случайно подслушва разговора и прави всичко, за да прикрие следите си. GPS координатите на обаждането обаче я издават. Пурви обаче разпознава адреса. Но не може да си спомни откъде.

Арджун също провежда собствено разследване и се опитва да открие, кой е казал на Ови за връзката му с Пурви. Манджу отново е обидена заради отношението на децата на Арчана към нея и се заканва, че няма да отиде на сватбата на Ови, дори и да я поканят.

Арчана междувременно се притеснява, че Савита може да разкрие на децата им, че е тяхна майка. Вандида се опитва да убеди майка си и Сачин, че е най-добре да оставят Арчу и Манав да бъдат щастливи. Нито един от тях не приема аргументите й, убедени, че двамата вече няма какво да си кажат повече.

Савита решава да се върне в Канада, което успокоява Манав. Той признава пред Ди Кей, че ако майка му не е наоколо след 3 месеца ще може да се разведе спокойно. Савита обаче остава в Индия, решена да направи всичко, за да раздели съпрузите.

Междувременно Ови и Тежду си споделят една с друга, че не искат да имат злополучния брак на родителите си. А също така изразяват желание да видят съпруга на Арчана…

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Инфо: Woman-onthe-top.net